Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΣΟΚ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ! ΗΤΤΗΘΗΚΕ 5-2 ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ




Ισχυρό σοκ αποτέλεσε για τους παίκτες της πρωταθλήτριας Α’ κατηγορίας Θύελλας Ραφήνας, η ήττα με 5-2 που υπέστησαν από την εξαιρετική ομάδα του Ραμνούντα Γραμματικού, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τετάρτη 24/4, για τα εγκαίνια της εγκατάστασης φωτισμού στο δημοτικό γήπεδο Γραμματικού.

Η συνάντηση ήταν εντελώς φιλική αλλά το αποτέλεσμα ξάφνιασε όλους τους παράγοντες και φιλάθλους, θεατές του αγώνα! Κι αυτό, ενόψει των αγώνων μπαράζ της Θύελλας για την άνοδο στη νέα Γ’ εθνική κατηγορία, που αρχίζουν στις 12 Μαΐου. Όλοι περίμεναν την Θύελλα καλύτερη…

Οι ομάδες έπαιξαν ανοικτά, ελεύθερα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ… Στο πρώτο ημίχρονο, που οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν τις βασικές τους συνθέσεις, το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της Θύελλας, η οποία δεν είχε στη διάθεσή της τους Σόταϊ, Οικονόμου και Τσέλιο.

Ο Ραμνούς εντυπωσίασε κατά διαστήματα ενώ στο β’ 45λεπτο, που μπήκαν στο παιχνίδι πολλές αλλαγές, την ομάδα του Γραμματικού ενίσχυσε και ο Βασίλης Μάντζης, που προέρχεται από αυτή την ομάδα αλλά σήμερα αγωνίζεται με επιτυχία στην βασική 11άδα της Τριγλίας!

Στο β’ ημίχρονο, οι μηχανές της Θύελλας …έσβησαν (με την χρησιμοποίηση αρκετών αναπληρωματικών) και ο Ραμνούς (με αρκετούς αναπληρωματικούς κι αυτός) πέτυχε 4 τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2! Μάλιστα, όταν το σκορ ήταν 3-2, ο Εμπορέλλης των γηπεδούχων κτύπησε πέναλτυ, στέλνοντας την μπάλλα άουτ!

Η σειρά των τερμάτων και οι σκόρερ: 0-1 Χαρακτίδης, 1-1 Μήτσης, 1-2 Ράσα, 2-2 Καλέμι, 3-2 Σαμανίδης, 4-2 Μάντζης και 5-2 Μάντζης.

Οι δύο ομάδες παρουσιάσθηκαν μπροστά στον διαιτητή κ. Αντιπαριώτη, με τις ακόλουθες συνθέσεις.

ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Καλαθάκης, Βλασσόπουλος, Φαραντάκης, Στάσης, Ντούρας, Ματέρης, Δ. Κόλλιας, Μήτσης, Ζούπα, Αμάτι. Έπαιξαν ακόμη οι Σαμανίδης, Εμπορέλλης, Γκίκας, Καλέμι, Δημητράκης, Μερκούρης, Ι. Χρυσίνας.

ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Μπαξεβάνης, Προδρόμου, Τασσόπουλος, Καλογραιάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ράσα, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Ντόσκας. Έπαιξαν ακόμη οι Αποστολάτος, Μπούκουρι, Στάφα, Λάμπρου.

* Οι διοικήσεις των δύο ομάδων αντάλλαξαν ευχές και ιδιαίτερα αυτή του Ραμνούντα, προσέφερε ανθοδέσμη στους πρωταθλητές της Θύελλας για την κατάκτηση του τίτλου. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε μπουφές με αναψυκτικά και ελαφρύ φαγητό για όλους.

* Η Θύελλα θα δώσει τον επόμενο φιλικό αγώνα στην Ραφήνα, την Κυριακή στις 6 μ.μ., με αντίπαλο τον κυπελλούχο ΕΠΣΑΝΑ Κεραυνό Κερατέας. Μετά την λήξη του παιχνιδιού, θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους πρωταθλητές της Θύελλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money