Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΟΡΩΠΙ 3–2


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ

Σημαντική νίκη πέτυχε στο γήπεδό της η Λαυρεωτική με 3-2 επί του Κορωπίου, που χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες της ομάδας νέων. Όλα έγιναν στο α’ ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να επιτύχουν πολύτιμη νίκη.
Το 0-1 έγινε στο 5’ από τον Φύτρο και ο Τζώρας ισοφάρισε 1-1 στο 22’. Υπήρξε μικρή διαμαρτυρία από πλευράς Κορωπίου ότι ο σκόρερ ήταν οφ-σάιντ. Πάντως, στο 32’ ο Φύτρος «κτύπησε» πάλι, σημειώνοντας το 1-2.
Οι προσπάθειες της Λαυρεωτικής είχαν αποτέλεσμα, με δύο γκολ στο 42’ και στο 44’, το δεύτερο εκ των οποίων με πέναλτυ (κατά λάθος χέρι νεαρού αμυντικού του Κορωπίου). Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Μακρής.
Έτσι, οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με 3-2 και ουσιαστικά εδραίωσαν την τελική επιβολή τους, αφού στο β’ ημίχρονο η απόδοση και των δύο ομάδων ήταν μέτρια και οι φάσεις για γκολ λιγότερες. Το Κορωπί ίσως μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη γκολ αλλά δεν φάνηκε αποτελεσματικό στην τελική προσπάθεια.
Διαιτητές: Βακκάς, Γουρνιάς, Λάμπρος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Χατζηιγνατιάδης, Χουσεΐν, Χασιώτης, Τσιαούσης (60' Μιχαλόπουλος), Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Κωσταντινίδης (85' Δρούγκας).
ΚΟΡΩΠΙ: Ντούσι, Παππάς, Θωμάς, Γούλας (69' Δήμας), Ντούνης, Μουρούτης, Φύτρος, Μπανάι (46' Πρέκας), Χοντάι (56' Μουτάφης), Τόλιας, Πάντου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money