Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 4–2


Άξια υπερπρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας αναδείχθηκε η Δόξα Αγίας Άννας Αχαρνών, η οποία νίκησε καθαρά και στο γήπεδό της με 4-2 τον ισχυρό Εθνικό Νέας Μάκρης. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ καλής ποιότητας μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων στους δύο ομίλους της κατηγορίας. Όπως και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση μία εβδομάδα ενωρίτερα στη Νέα Μάκρη, η Δόξα υπερίσχυσε 3-0, έτσι και στο γήπεδο Αγ. Άννας οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό στον αγώνα αλλά έχασαν πάνω από δέκα κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν ισάριθμα τέρματα! Όμως και ο Εθνικός, με πολύ έξυπνη τακτική και δουλεμένες επιθέσεις, απείλησε (εξαντλώντας κάθε δυνατότητα) μέχρι το 75’ λεπτό με ήττα την Δόξα, στην οποία υπέκυψε μόνο όταν αποδείχθηκε καταφανώς η υπεροπλία και ανωτερότητα του δυναμικού της…
Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Καλλέρης (1-0) και η Δόξα συνέχισε να δημιουργεί καταστάσεις μπροστά στην εστία του περίφημου Πυκνή. Όμως στο 21’ ο Μαγγίνας με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε (1-1), καθώς ο τερματοφύλακας Βλάχος δεν συγκράτησε την μπάλλα… Νέες προσπάθειες των γηπεδούχων και δοκάρι του Κράσι στο 23’, με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Κι άλλο δοκάρι στο 36’, ύστερα από παρέμβαση του Πυκνή, σε νέο πλασέ του Σιδηρόπουλου! Αλλά ο Εθνικός είχε «αντεπιθέσεις φωτιά» και σε μία απ’ αυτές στο 41’, ο Ζιάγκος με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του, κόντρα στην εξέλιξη του παιχνιδιού!
Αποφασισμένη για την ισοφάριση στο β’ ημίχρονο, μπήκε η Δόξα στο γήπεδο. Δημιούργησε κι έχασε 8 καταπληκτικές ευκαιρίες για γκολ (σωστές επεμβάσεις είχε ο Πυκνής), ενώ στο ίδιο διάστημα (46’ – 65’) ο Εθνικός βρέθηκε δύο φορές κοντά στο γκολ… Την λύση έδωσε ο σέντερ-φορ της Δόξας Ματέο Κράσι, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα (68’, 75’ και 86’), ισοφαρίζοντας αρχικά 2-2 και προσφέροντας στη συνέχεια τη νίκη στην ομάδα του. Στο τελευταίο 5λεπτο οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά οι φιλότιμες προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα.
Η νίκη της Δόξας αφιερώθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου Σάββα Βαβάση, που υπέστη εγχείρηση καρδιάς και παραμένει κλινήρης. Γι’ αυτό απουσίαζε από το γήπεδο αλλά επληροφορείτο τηλεφωνικά μέσω τρίτων την εξέλιξη του αποτελέσματος!
Εξαιρετική η διαιτησία του νεαρού Επ. Λιάππη και των βοηθών Χριστοδούλου και Μακρή, σ’ ένα δύσκολο διαιτητικά ματς!
Ακολούθησε τελετή απονομής κυπέλλων και μεταλλίων στις δύο πρωταθλήτριες ομάδες, που εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία!
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Κωστίδης, Νιφόρος, Φέκος, Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος (78’ Πουμπουρίδης), Καλλέρης (82’ Νικολάου), Παπαδόπουλος, Κράσι, Γκίνι (72’ Κωτσαδάμ), Σάββας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος, Αζάλ, Βιβικίδης (75’ Ελευθερίου), Κότσι, Χατζόπουλος (84’ Μασούρας), Σπανομαρίδης (65’ Θ. Στεφανίδης), Αλτιπαρμάκης, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Αηδόνης.

1 σχόλια:

Μάριος Πυκνής είπε...

toses fotografies de tha anevasete kamia;;;;

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money