Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–0


Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΤΖΑΚΑ ΣΤΟ 43'
Με γκολ του Γεραγωτέλλη 4’ λεπτά πριν από τη λήξη του μεγάλου αγώνα, η Θύελλα νίκησε στη Ραφήνα τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου 1-0 και αναδείχθηκε άξια πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ, οπότε αυτή θα διεκδικήσει στα μπαράζ την άνοδο στη νέα Γ” εθνική. 

Συγκλονιστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στο πανηγύρι που ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης του αγώνα. Η οικογένεια της Θύελλας πέτυχε ένα άθλο!
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.100 θεατές που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα και στο τέλος οι οπαδοί της Θύελλας αποθέωσαν τους πρωταθλητές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά.
Εξάλλου, όλοι συνεχάρησαν και τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, γιατί μετά το τέλος του αγώνα και παρά το άτυχο αποτέλεσμα, η συμπεριφορά των εκπροσώπων του ήταν άψογη! Ο πρόεδρος του συλλόγου Κοσμάς Λεπατατζής πήγε στα αποδυτήρια της Θύελλας και συνεχάρη τους αντίπαλους. Επίσης, είπε τα καλύτερα λόγια στους διαιτητές, τους οποίους ευχαρίστησε για την εξαιρετική τους απόδοση. Αυτό δείχνει αθλητικό ήθος και γι’ αυτό στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι θα είναι πάλι μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο. 

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπυ. Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγαλύτερη πληρότητα στις γραμμές τους αλλά η Θύελλα έχασε πιο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μουτζακά.
Οι καλύτερες φάσεις του α’ μέρους:
- Στο 13’ σέντρα του Τσέλιου, βρίσκει σε θέση βολής στη μικρή περιοχή τον Μουτζακά, που άργησε κι έχασε την ευκαιρία.
- Στο 25’ ατομική ενέργεια από πλάγια του Χαρακτίδη, έσωσε δίπλα στο δοκάρι ο Χανδρινός σε κόρνερ.
- Στο 36’ σουτ του Αθανασόπουλου απέκρουσε προσωρινά ο Κατσιούλης, κι έδιωξε η άμυνα σε κόρνερ.
- Στο 43’ καταπληκτική προσπάθεια του Ράσα κοντά στο κόρνερ και σέντρα, απέκρουσε ασταθώς με πλονζόν ο Χανδρινός, αλλά ο Μουτζακάς που βρέθηκε αμαρκάριστος με την μπάλλα, έκανε από πολύ κοντά πλασέ μόλις άουτ!

Στο β’ 45λεπτο, το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή, καθώς ο Ολυμπιακός άρχισε δυνατά αλλά σιγά-σιγά έχανε χώρο στο κέντρο και από το 60’ και μετά η Θύελλα πήρε σαφή πρωτοβουλία κινήσεων… Η άμυνα των φιλοξενουμένων δεν άντεξε μέχρι τέλους.
Οι καλύτερες φάσεις:
- Στο 54’ κεφαλιά του Γεραγωτέλλη, χαμηλά και παράλληλα με το τέρμα του Χανδρινού, έφερε την μπάλλα πιο έξω στον Κατσούγκρη, το σουτ του οποίου κόντραρε αμυντικός σε κόρνερ.
- Στο 64’ κόρνερ του Σινάνι και κεφαλιά του προωθημένου Πατσιονίδη, έστειλε την μπάλλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιούλη.
- Στο 66’ κόρνερ του Χαρακτίδη δυσκολεύει τον Χανδρινό στην απόκρουση.
- Στο 70’ σε σέντρα του νεοεισελθόντος Μπαξεβάνη, ο Μουτζακάς αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή, εξαπέλυσε δυνατό σουτ που απέκρουσε επί της γραμμής ο Χανδρινός, με απίστευτη επέμβαση!
- Στο 78’ οι παίκτες της Θὐελλας ζήτησαν πέναλτυ για χέρι αμυνόμενου αλλά δεν υπήρξε παράβαση κανονισμού.
- Στο 79’ είχε ευκαιρία ο Αθανασόπουλος, με κεφαλιά μόλις άουτ.
- Στο 86’ το 1-0 ύστερα από σέντρα του Χαρακτίδη, πρώτη κεφαλιά του Μουτζακά και δεύτερη κεφαλιά του Γεραγωτέλλη, στο ανυπεράσπιστο τέρμα του Χανδρινού, που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλλας ανήμπορος να αντιδράσει!
- Στο 88’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κολώνης.
Άψογη ήταν η διαιτησία του Β. Λάμπρου και των βοηθών του Τσιαλογιάννη και Πολυχρονιάδη.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Ράσα (53' Λάμπρου), Προδρόμου (67' Μπαξεβάνης), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Ντόσκας (76' Αποστολάτος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λέκα, Τσιούμας, Πατσιονίδης, Μπερμπάντης, Κολώνης, Τσέλια, Κάππος (56' Φιλλής), Σινάνι (71' Τσουμάνης), Αθανασόπουλος, Σουσούνης. 

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 79'
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΙΚΤΑ...

1 σχόλια:

spike είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money