Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΦΟΙΒΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-2: Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ …ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ



ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–2
Ο Φοίβος Κρεμαστής Ρόδου (ομάδα του Ευτύχη Τζιβίλογλου) πανηγύρισε την Κυριακή 28/4 την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου, δίνοντας φιλικό αγώνα με τον Σαρωνικό Αναβύσσου, ομάδα του αδικοχαμένου Γιάννη Τζιβίλογλου, όπως και του νεαρού Γιώργου, ο οποίος αγωνίσθηκε! Η αποστολή του Σαρωνικού προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Ρόδο, ξεναγήθηκε από φίλους του Φοίβου στην πόλη και μετείχε στο τρισάγιο που ετελέσθη στη μνήμη του 20χρονου αδικοχαμένου επίσης, Φίλιππου Δελαπόρτα.
Οι δύο ομάδες αργότερα μετέβησαν στο γήπεδο, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση – γιορτή. Το γήπεδο γέμισε λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα Φοίβου-Σαρωνικού. Οι φίλαθλοι στο «πνεύμα» της ημέρας, χειροκρότησαν τις ομάδες κι απέτισαν φόρο τιμής, καθώς ο Φοίβος «κατέβηκε» στο β’ ημίχρονο με σύνθεση παλαιών και νέων παικτών του, όπως και φίλους του Φίλιππου, οι οποίοι αγωνίζονται σε άλλες ομάδες του νησιού. Μάλιστα, αγωνίσθηκε και ο πρόεδρος του Φοίβου και πατέρας του Φίλιππου, Άκης Δελαπόρτας, φορώντας την φανέλα του γιου του! Ο Ευτύχης Τζιβίλογλου στο β’ 45λεπτο φόρεσε την φανέλα του Σαρωνικού. 
Στην εξέδρα, την φανέλα του Φιλλίπου φορούσε η κοπέλα του, η οποία δεν μπορούσε ακόμη να πιστέψει ότι ο 20χρονος παίκτης έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή! Το παρόν έδωσε και η μητέρα Τζιβίλογλου, η οποία ήταν πολύ συγκινημένη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Παρακολούθησε την όλη εκδήλωση μαζί με την επίσης τραγική φιγούρα Δέσποινα Δελαπόρτα (μητέρα του Φίλιππου) και άλλα μέλη των δύο οικογενειών.
Για την ιστορία, ο Σαρωνικός νίκησε τον Φοίβο 2–1. Προηγήθηκε ο Φοίβος (1-0) με αυτογκόλ του Ζουμπουρλή στο 4’ και ισοφάρισε (1-1) ο Θάνο με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ στο 22’. Ο Ντίνος στο 71’ σημείωσε το τελικό 1-2.
Η διοίκηση του Φοίβου τίμησε τον Σαρωνικό με αναμνηστικά ενώ και ο σύλλογος της Αναβύσσου απένειμε στους παράγοντες του Φοίβου αναμνηστικό κύπελλο για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος. 
Επίσης, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Δωδεκανήσου Ανδριάνα Μπαφίτη, τίμησε και τους δύο συλλόγους. Τις απονομές προλόγισε ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και πραγματοποίησαν οι πρόεδροι κ.κ Άκης Δελαπόρτας και Παρασκευάς Μυστιλόγλου. Παρών στην ωραία εκδήλωση ήταν και ο Έπαρχος Σαντορίνης Ηλίας Μάινας, παλιά δόξα του Πανιωνίου! Στην διάρκεια του ημιχρόνου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η Πρόοδος», σε παραδοσιακούς χορούς.
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Μπιλιάς, Σ. Ορφανίδης, Λαμάι, Φωτεινής, Ε. Τζιβίλογλου, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Γκινής, Μαθιός, Ν. Ορφανίδης, Τζαφέρης, Γ. Δελαπόρτας. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Μιχαήλου, Καΐκας, Μωραΐτης, Γιαννικάκης, Κούρλιος, Φελεγκάκης, Φτάκλας, Φατιόν, Μαΐλης, Αθανασίου, Α. Δελαπόρτας, Πενταβράκης, Κουδούνης, Κ. Ορφανίδης, Γιούργκεν, Μήτρου, Ζώτος, Μιχαήλ, Χάμπος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Μπούκης, Λ. Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Χαρίτος, Θάνο, Χατζημιχαηλίδης, Αλεξίου, Α. Καραγιάννης. Έπαιξαν και οι Χ. Κετέογλου, Γ. Τζιβίλογλου, Πούλος, Γιαννής, Ντίνος, Μανοδήμος, Πρίφτης, Αρχοντής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money