Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Π. ΣΙΔΕΡΗΣ: «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ»


ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ-ΕΘΝΙΚΟΥ  2-0
Πριν ακόμη ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, παίκτες, προπονητής και παράγοντες του Ραμνούντα Γραμματικού, δείχνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις επιτυχίες της ομάδας τους κατά την περίοδο που λήγει.
Σε δηλώσεις του στον ιστότοπο του συλλόγου, ο προπονητής Πάνος Σιδέρης, επιχειρεί ένα απολογισμό έργου και διακρίνει πολλά θετικά στοιχεία. 

Χαρακτηριστικά τονίζει: «Πιστεύω ότι τον στόχο που είχαμε θέσει το καλοκαίρι του 2012 για μια καλή πορεία της ανδρικής ομάδας, τον πετύχαμε. Η 4η θέση που καταλάβαμε στον όμιλο, το αποδεικνύει. Μάλιστα, μετά την πορεία μας στον β’ γύρο, αυξήθηκαν και οι προσδοκίες μας!
Δυσκολότερος στόχος αποδείχθηκε η καλή πορεία στο κύπελλο, αν και πιστεύω ότι και σ’ αυτή την διοργάνωση η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Έφθασε στους 16!
Πρέπει να αναφέρω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Επίσης, για πρώτη φορά προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου!
Όμως, ο μεγαλύτερος ίσως στόχος που πιστεύω ότι επιτεύχθηκε, ήταν η προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες (Γκίκας, Κ. Χρυσίνας, Ι. Χρυσίνας, Καλέμι), στην ανδρών!
Επιπλέον στόχο μας, είχαμε να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα με ήθος απέναντι στους αντιπάλους, τους διαιτητές και τους άλλους παράγοντες του παιχνιδιού. Πιστεύω λοιπόν, ότι και σ’ αυτόν τον τομέα πήραμε άριστα, αφού σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, οι παίκτες μας είδαν μόνο μία κόκκινη κάρτα! Κι αυτή, διότι πανηγύρισε ένας ποδοσφαιριστής μας, βγάζοντας την φανέλα του…
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τάσο Χρυσίνα, διότι ήταν κοντά στην ομάδα, κι έλυναν οποιοδήποτε πρόβλημα και αν παρουσιαζόταν!
Τέλος, ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο, για την επιτυχία των στόχων της ομάδας. Φυσικά ευχαριστούμε τον κόσμο του Γραμματικού, για την στήριξή του στην ομάδα». 

* Συγχαρητήρια στην Θύελλα Ραφήνας έστειλε ο Ραμνούς Γραμματικού. Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Χρυσίνας, αναφέρεται: «Το Δ.Σ του Α.Ο. Ραμνούς συγχαίρει την Θύελλα Ραφήνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ και της εύχεται νίκες στους επόμενους αγώνες και άνοδο στη νέα Γ’ εθνική»!

1 σχόλια:

fevggatos είπε...

ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ OΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money