Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0–3





Η Δόξα πέρασε με νίκη 3-0 από τη Νέα Μάκρη επί του τοπικού Εθνικού, στην πρώτη αναμέτρηση των πρώτων των δύο ομίλων, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην τελική κατάταξη της Β’ κατηγορίας. Ενώ στο α’ ημίχρονο ο Εθνικός έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει ακόμη και 3 τέρματα, στο τέλος του 45λέπτου δεν υπήρξε σκορ.

Στο β’ μέρος όμως, η Δόξα προηγήθηκε (1-0) μόλις στο 47’ με γκολ του Σάββα, κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγειρε υπέρ των φιλοξενουμένων, οι οποίοι μεγάλωσαν την διαφορά σε 2-0, πάλι με τον Σάββα στο 55’ και σε 3-0 με τον Γκίνι στο 70’.

Η αντίδραση των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο απέφερε δύο δοκάρια (Κότσι 80’ και Μασούρας 87’) καθώς η άμυνα των φιλοξενουμένων έδειξε αδύναμα σημεία, ειδικά μετά την αντικατάσταση του Φέκου.

Γενικά, ο Εθνικός αδικείται από το εύρος του σκορ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Η Δόξα ολοκλήρωσε περισσότερες ευκαιρίες, αξιοποιώντας την καλή λειτουργία της στο κέντρο και την επίθεση…

Άψογη η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου, Ρούντου και Πολυχρονιάδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Αζάλ (55’ Αηδόνης), Βιβικίδης (75’ Μασούρας), Αλτιπαρμάκης, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης (65’ Χαρίσης), Κότσι, Ζιάγκος, Μαγγίνας, Στεφανίδης.

ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς (60’ λ.τρ. Πουμπουρίδης), Νιφόρος, Φέκος (77’ Ζαπουνίδης), Σιδηρόπουλος, Γιαλαμάς, Καλλέρης (46’ Κράσι), Σάββας, Παπαδόπουλος, Κωστίδης, Γκίνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money