Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 4-1



Βλέπει τίτλο ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου μετά την άνετη νίκη του επί της Μάχης με 4-1 και την ήττα της Θύελλας στο Μαρκόπουλο… Το ντέρμπυ της ερχόμενης Κυριακής θα αναδείξει φυσικά τον πρωταθλητή αλλά τώρα ο Ολυμπιακός «βολεύεται» και με ισοπαλία.
Το ματς με την Μάχη δεν αντέχει σε κριτική αφού μόλις στο 12’ λεπτό το σκορ είχε ήδη γίνει 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Σκόρερς ο Σουσούνης στο 6’ και ο Σινάνι στο 12’. Στο ημίωρο (30’) ο Τσέλια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Μείωσε προσωρινά (55’) ο Μεταξάς σε 3-1 αλλά ο Αθανασόπουλος πέτυχε το τελικό 4-1 στο 80’.
Διαιτητές: Μαργαρίτης, Τζάλλας, Οικονόμου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός (75' Γκιόκας), Μεταλληνός (73' Σεβδαλής), Σινάνι, Πατσιονίδης (46' Μηλιώτης), Μπερμπάντης, Κολώνης, Τσέλια, Τσιούμας, Λέκα, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Γρίβας, Μπισμπιρούλας, Ν. Χαμάμης, Νταής, Παιδής, Μέξης (78' Σοφιανόπουλος), Μεταξάς (85' Αργουλίδης), Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας (87' λ.τρ. Πλατσιώτας).

1 σχόλια:

makakos25 είπε...

συγχαρητηρια κ.Σκουβαρα με το ιδιο παθος που επαιξες με τη θυελλα επαιξες και στον αγ.στεφανο.πως φαινεται οτι αντιμετωπιζεις ολα τα παιχνιδια με τον ιδιο τροπο.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money