Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΩΡΩΠΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-3

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ
Ο εντυπωσιακός τερματοφύλακας Γιώργος Ψυχογιός, απέκρουσε δύο κτυπήματα πέναλτυ και ο Γέρακας πέρασε νικηφόρα από τον Ωρωπό με 3-1. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά ο Γέρακας ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε… 
Το 0-1 πέτυχε ο Χρυσανθόπουλος (21’) με κοντινό πλασέ από σέντρα. Ο νεαρός Αρκουλής με απευθείας κτύπημα φάουλ από μεγάλη απόσταση, ισοφάρισε στο 23’, καθώς ο Ψυχογιός «τράκαρε» με αμυντικό!
Γρήγορα οι φιλοξενούμενοι ξαναπροηγήθηκαν (1-2), με πλασέ του Μαργέτη στο 32’.   
Με την έναρξη του β’ μέρους (50’) ο Μουράτογλου υπέπεσε σε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Σωτηρόπουλος κι απέκρουσε στη γωνιά του ο Ψυχογιός.
Στην επόμενη φάση (52’) ο Μαργέτης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-3.
Ένα ακόμη (αμφισβητούμενο αυτή την φορά) πέναλτυ, υπέδειξε στο 75’ ο διαιτητής σε υποτιθέμενο φάουλ του Κάλη. Όμως και σ’ αυτή την περίπτωση, ο Ψυχογιός στάθηκε «κέρβερος» και μπλόκαρε την μπάλλα στο πολύ καλό κτύπημα του Στεφανή!
Διαιτητές: Σπίθας, Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδης.
ΩΡΩΠΟΣ: Μαγγίνας, Κρομμύδας, Κανατάς, Λέων (46' Γιούνας), Παπαγεωργίου, Μπραχιμάι (62' Γραββάνης), Στεφανής, Μακρής, Αρκουλής, Σωτηρόπουλος, Ευφραιμίδης (46' Μηλακώτης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Ζώης (46' Δημητριάδης), Κρητικός, Κάλης, Μουράτογλου, Δριλάκης (46' Βούρλας), Μπερέτης, Βάρδας, Χρυσανθόπουλος (81' Τσαδήμας), Μαργέτης, Μουσαράι.

1 σχόλια:

makakos25 είπε...

μεσος ορος ηλικιας του ωρωπου ηταν 17.5

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money