Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

7ΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΡΑΣ, 8ΟΣ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ



Στον επαναληπτικό αγώνα κατάταξης Β’ κατηγορίας για την κατάληψη της 7ης θέσης, ο Κουβαράς νίκησε γηπεδούχος τον Σαρωνικό Αναβύσσου με 5-1! Δεδομένου του γεγονότος ότι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα ο Σαρωνικός είχε επικρατήσει με 2-0, η ομάδα του Κουβαρά κατετάγη 7η στην τελική κατάταξη και ο Σαρωνικός 8ος. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/4, επειδή ο Σαρωνικός θα μεταβεί το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο, για φιλικό παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής, στη μνήμη του Γιάννη Τζιβίλογλου και του Φίλιπου Δελαπόρτα, που χάθηκαν άδοξα σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Καλυβίων – Αναβύσσου. 

Εξαιρετικός ο Κουβαράς συνέτριψε 5-1 τον κακό Σαρωνικό, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο στο α’ ημίχρονο, οπότε χάθηκαν οι περισσότερες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές, με πιο σημαντικές εκείνες των γηπεδούχων.
Πάντως, ο Σαρωνικός προηγήθηκε (0-1) με κοντινό πλασέ του Τσούνη στο 15’. Ισοφάρισε (1-1) ο Ζατσελλάρι στο 25’ και ο Λιάπης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1) με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ στο 44’.
Στο β’ ημίχρονο ο Κουβαράς έπαιξε καλύτερα, με πάθος και σημείωσε τρία ακόμη τέρματα. Ο Σαρωνικός έδειξε μάλλον αδιάφορος… Το 3-1 έγινε με πλάσε του Πλάκα στο 51’. 
Ο Ζατσελλάρι διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ με ωραίο βολέ έξω από την περιοχή στο 57’ κάνοντας το 4-1. Το σκορ έκλεισε στο 85’ ο Πρίφτης και στο 78’ ο Παπανικολάου έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Καραλή. 
Διαιτητές: Πολυδωρόπουλος, Ακτύπης, Παπαδόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Σίνης (55’ Παπάρας), Κ. Μπίκλης (24’ Ι. Πρίφτης), Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Χατζής, Ζατσελλάρι (90’ Κ. Ρώμας), Π. Μπίκλης, Παπανικολάου, Πλάκα, Βανγκέλι.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Β. Καραγιάννης, Μπούκης, Ζουμπουρλής (45’ Μανοδήμος), Χ. Κετέογλου, Ι. Κετέογλου, Ναυπλιώτης (46’ Χαρίτος), Τσομπανάκης, Τσούνης, Θάνο, Χατζημιχαηλίδης. 

Μετά την λήξη της συνάντησης, ο πρόεδρος του Κουβαρά Θανάσης Λάμπρου, τίμησε τον προπονητή Σπύρο Κοντό, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και παράγοντες των τμημάτων υποδομής, απονέμοντας μετάλλια και αναμνηστικές πλακέτες, για την καλή πορεία αλλά και την εξαιρετική συνεργασία που είχαν στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money