Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–2




Δίκαιο αποτέλεσμα το 2-2 μεταξύ Αυλώνα και Συκαμίνου, που διεξήχθη στον Αυλώνα κάτω από αφόρητη ζέστη! Οι γηπεδούχοι παρ’ ότι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάρολι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 68’ (για εξύβριση), προσπάθησαν για τη νίκη αλλά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τον παίκτη παραπάνω και με αντεπιθέσεις πέτυχαν δύο τέρματα!
Στο 33’ ο Τσέλιος συνδυάσθηκε άψογα με τον  Αντ. Λέκκα, αλλά το σουτ του τελευταίου ανέκοψε ο Κατερίνης σε κόρνερ. Ο Φιλλής στο 39’ εκτέλεσε φάουλ και ο Καραμιχάλης με κεφαλιά αστόχησε μόλις.
Το β’ ημίχρονο επιφύλασσε μεγαλύτερες συγκινήσεις… Ο Αυλώνας ανέλαβε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και είχε δοκάρι στο 65’ με τον Λέκκα. Στο 68’ ο διαιτητής απέβαλε τον Κάρολι με δεύτερη κίτρινη λόγω εξύβρισης, αλλά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και λίγα λεπτά αργότερα σημείωσαν γκολ με σκόρερ τον Λέκκα, που υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ! Το γκολ φυσικά δεν μέτρησε και αυτό προκάλεσε διαμαρτυρίες παικτών του Αυλώνα, οι οποίοι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, πίεζαν για να πετύχουν γκολ…
Όμως στο 77’ το Συκάμινο οργάνωσε υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Φιλλής συνδυάσθηκε με τον Μήτρου, ο οποίος πλάσαρε τον Μαλαβάκη για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αντ. Λέκκας έκανε ενέργεια από πλάγια θέση, κι έδωσε ασίστ μέσα στην περιοχή, στον ανενόχλητο Δ. Στεφανή, που ισοφάρισε εύκολα 1-1.
Ο Αυλώνας συνέχισε επιθετικά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αμυντικά κενά, που εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το Συκάμινο. Στο 87’ ο Τζιαχρήστας βρεθηκε τετ-α-τετ με τον Μαλαβάκη αλλά το σουτ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Στο 90’ σε ανάλογη αντεπίθεση, ο Φιλλής έδωσε πάσα στον Μήτρου, που έκανε σουτ-λόμπα, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι
και στην επαναφορά ο Τζιαχρήστας έγραψε το 1-2 με τεχνικό σουτ! Απτόητος ο Αυλώνας, δεν είχε πει την …τελευταία του λέξη! Στο 92’ πάλι ο Στεφανής, με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Διαιτητές: Ντόστης, Στάσης – Μπουτζουβής.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Μ. Μαλαβάκης, Τσέλιος, Βλάχος, Πούγιας, Γ. Μαλαβάκης, Μπαμπαλίου, Α. Λέκκας, Λ. Πάντος (46’ Σκανιάκος), Νάνος (75’ Tζιόμαλλος), Π. Λέκκας (46’ Κάρολι), Δ. Στεφανής.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Λεμπούσης, Τυροβόλης (46’ Μήτρου), Τσάκαλης, Καραμιχάλης, Κατερίνης, Σουβατζής, Τούκας (65’ Mαρίνωφ), Παπαγάλος (46’ Παπαπάνου), Φιλλής, Τζιαχρήστας, Μπάνας.
* Την Μ. Πέμπτη 2/5, ο Α.Ο. Αυλώνος οργανώνει φιλικό αγώνα με παλαιμάχους, στη μνήμη του παλαιού παίκτη του Γιάννη Κατσίλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money