Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–0




Η Άρτεμις νίκησε 1-0 τον Παμπαιανικό αφού οι παίκτες της μπήκαν πιο ορεξάτοι στον αγώνα, παρά την ζέστη που επικρατούσε, και στο πρώτο εικοσάλεπτο δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες για γκολ. Στο 7’ ο Τσούκα σούταρε και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ, στο 12’ χλιαρό σουτ του Κουνελάκη μπλόκαρε ο Κασελούρης και στο 18’ ο Τσούκα πέρασε τρεις αντιπάλους αλλά «έχασε» το κοντρόλ της μπάλλας, η οποία κατέληξε άουτ.

Ο Παμπαιανικός σιγά-σιγά βελτιώθηκε κι έχασε δύο ευκαιρίες με τον Λαγό στο 27’ που σούταρε άουτ και στο 37’ όταν μετά από κόρνερ του Γκόμπλια, ο Αζακάς είχε κεφαλιά ελάχιστα έξω.

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τους γρήγορους επιθετικούς τους και ζήτησαν πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Λαγού από τον Ζήκο στο 71’. Οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία στο 75’ όταν ο Τσούκα πέρασε με ωραίες ντρίμπλες τρεις αντιπάλους και τον τερματοφύλακα Κασελούρη, όμως -για άλλη μια φορά- από τις λακκούβες του γηπέδου, του έφυγε το κοντρόλ της μπάλλας, που κατέληξε άουτ! 
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 83’ από μεγάλη μπαλλιά του Ντούση και ο Σόταϊ από το ύψος του πέναλτυ δεν έχασε την ευκαιρία (1-0).

Διαιτητές: Πανούτσος, Παπαδημητρίου – Ψαρρός.

ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Σόταϊ, Σερμαγιάς, Αγγελάκος, Μοιρασγεντής (66’ Δημητρίου), Ντούσης, Τσουκαλάς, Τσανακτσής, Κάπαϊ (70’ Χαρίσης), Τσούκα, Κουνελάκης (66’ Ζήκος).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Α. Αζακάς, Α. Λαλαούνης (70’ Αγγελόπουλος), Παπασωτηρίου, Οικονομίδης, Γκόμπλιας, Λαγός, Δημήτρουλας, Βύζας (60’ Σέλβια), Στασινούλιας, Κατσαρός (82’ Ζάχαρης).

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money