Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2–2




Ματς με αρκετό ενδιαφέρον, πολλές φάσεις κι εναλλαγή στο σκορ έγινε στην Παιανία, όπου Παμπαιανικός και Άρτεμις αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. 
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και είχαν δύο καλά σουτ με τον Κουνελάκη στο 8’ και τον Τσούκα στο 13’ τα οποία κατέληξαν άουτ. Στο 20’ σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Παμπαιανικού, ο Τσούκα έκανε συρτή σέντρα και ο Κουνελάκης με πλασέ έγραψε το 0-1. 
Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους κι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Λαγό στο 27’ όταν πέρασε και τον τερματοφύλακα Καρυστινό αλλά άνοιξε περισσότερο την μπάλα, η οποία κατέληξε άουτ και στο 32’ σε σουτ του Μυρτάι, μετά από σέντρα του Σέλβια, η μπάλλα βγήκε πάλι άουτ. 
Στο 48’ ο Λαγός σε αντεπίθεση, ανετράπη εντός περιοχής από τον Καρυστινό, ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασωτηρίου και ισοφάρισε 1-1. 
Η Άρτεμις στο 55’ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Διαμαντής αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 71’ ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Τσουκαλά, το μπλόκαρε ο Κασελούρης και στο 74’ ο Τσούκα έφυγε στην αντεπίθεση, πιεζόμενος όμως από τον Παπασωτηρίου, σούταρε και η μπάλλα κατέληξε μόλις άουτ. 
Στο 78’ σε ψηλοκρεμαστή σέντρα του Μυρτάι στη μικρή περιοχή, ο Λαγός μπήκε ανάμεσα σε αμυντικούς και τερματοφύλακα, δημιουργήθηκε η εντύπωση προς στιγμή ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή τέρματος, αλλά ο βοηθός ήταν στην ευθεία της φάσης κι έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι. 
Στο 80’ ο Τσούκα συνδυάσθηκε ωραία με τον Τσουκαλά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, και ο Τσουκαλάς με σουτ σημείωσε το 1-2. 
Ο Παμπαιανικός συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση και κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Γκόμπλιας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, ο Στασινούλιας βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και με πλασέ σημείωσε το τελικό 2-2.
Καλή η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου, Μακρή – Λιάππη.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Δημήτρουλας, Α. Αζακάς (89’ Ζάχαρης), Παπασωτηρίου, Οικονομίδης, Γκόμπλιας, Σέλβια (72’ Α. Λαλαούνης), Κατσαρός, Λαγός, Στασινούλιας, Μυρτάι.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Σοτάι, Διαμαντής, Λένο, Μοιρασγεντής (87’ Μαλαμίνης), Ντούσης, Τσουκαλάς, Τσανακτσής, Δαρβής (77’ Ζήκος), Τσούκα, Κουνελάκης (61’ Σερμαγιάς). 

1 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money