Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1

Ο Ωρωπός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και προηγήθηκε 1-0 στο 13', όταν ο Ανυφαντής πραγματοποίησε παράλληλη προς το τέρμα σέντρα και ο Νουόμπα έσπρωξε την μπάλλα στα δίκτυα. Στο 35’ τραυματίσθηκε ο Γκλιάτης και μπήκε στη θέση του ο περυσινός αρχηγός και σημαία της ομάδος, Δημήτρης Κατερίνης.
Σιγά – σιγά ο Άρης Βούλας ισορρόπησε το παιχνίδι, κι έχασε 2 καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Με την έναρξη του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 57’ ισοφάρισαν με τον Βεϊζάι.
Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, παρά τα σημεία κόπωσης που εμφάνισαν ορισμένοι παίκτες τους. Όμως, η είσοδος του Στεφανή στο 60’ είχε αποτέλεσμα. Ο νεαρός στο 82’ σημείωσε το 2-1, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Παιίκτες, διοίκηση, προπονητής και περίπου 100 οπαδοί του Ωρωπού, πανηγύρισαν την πρώτη –δύσκολη- νίκη της ομἀδας τους στο εφετινό πρωτάθλημα.
Με μικρά λάθη η διαιτησία των Βικτωράτου, (Χριστοδούλου, Μακρή).
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Κανατάς, Γκλιάτης (38’ Κατερίνης), Βούσουλας, Μέγας (60’ Στεφανή), Ανυφαντής (72’ Αποστολόπουλος), Αλούση, Νουόμπα, Παπαγεωργίου, Σωτηρόπουλος.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Κ. Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Π. Μαντακίδης, Δ. Μαντακίδης (55’ Χρυσάνθης), Διγενής (90’ Παπαγεωργίου), Παππάς, Μοσχονάς (25’ Βεϊζάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money