Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΟ: ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ο Γ. ΣΑΡΡΗΣ

Από την γραμματεία της παράταξης του κ. Γιώργου Σαρρή ανακοινώθηκαν τα παρακάτω: «Το παιχνίδι των δήθεν πληροφοριών, που το τελευταίο διάστημα διακινούνται στις Ενώσεις – μέλη της ΕΠΟ, με σκοπό την παραπλάνησή τους, έφτασε στο τέλος του. Ανακοινώνουμε σήμερα τον επίσημο κατάλογο των Ενώσεων που με απoφάσεις των συμβουλίων τους κατατεθειμένες στο πρωτόκολλο της ΕΠΟ, υποδεικνύουν ως υποψήφιο πρόεδρο τον κ. Γιώργο Σαρρή.
Πρόκειται για τις ΕΠΣ: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδος, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δυτικής Αττικής, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κερκύρας, Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Κορινθίας, Λέσβου, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πειραιώς, Πιερίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Τρικάλων, Φθιώτιδος, Χαλκιδικής, Χανίων, Χίου. Τον κ. Σαρρή έχει υποδείξει με απόφαση του Δ.Σ. της και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου ως υποψήφιο πρόεδρο.
Στις αμέσως επόμενες ημέρες, αναμένονται τρεις ακόμη υποδείξεις με αποφάσεις Δ.Σ. Ενώσεων, ενώ ο κ. Σαρρής είναι σε άμεση επαφή με οκτώ Ενώσεις, οι οποίες έχουν στις διμερείς επαφές, εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητά του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money