Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΟΥΡΚΟΣ: «ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ»!

Τους εφετινούς στόχους του Παλληνιακού, ανέλυσε ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Κιούρκος, με δηλώσεις του στον ιστότοπο «palliniakos club». Αναφέρθηκε ακόμη, στην προετοιμασία της ομάδας, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για τους συνεργάτες του ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της Παλλήνης: «Αξίζει να στηρίξετε αυτή την ομάδα»!
Μίλησε και για τις… εκπλήξεις που κρύβουν οι πρεμιέρες.

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Παλληνιακού κ. Κιούρκος:
-Για το νέο πρωτάθλημα και τους στόχους του Παλληνιακού: «Οι στόχοι είναι να έχουμε μια καλή ομάδα, να ευχαριστιέται ο κόσμος αυτό που βλέπει στο γήπεδο και να πάρουμε καλύτερη βαθμολογική θέση από την περυσινή. Αν βγάλει η ομάδα στο γήπεδο τις δυνατότητες που έχει, θα τα πάει πολύ καλά. Επίσης, στόχος είναι να έχουν πρόοδο τα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες. Αν στην πορεία του πρωταθλήματος, πάντως, φανεί ότι μπορεί να έρθει κάτι περισσότερο, καλύτερο για εμάς, φυσικά και θα το κυνηγήσουμε»!

-Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά. Το ευτύχημα είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς και έχει μεγάλο μερίδιο σ’ αυτό, ο άμεσος συνεργάτης μου Αργύρης Πούλος, που έχει αναλάβει την εκγύμναση των παικτών. Είναι ευτυχές γεγονός ότι ο Αργύρης βρίσκεται στην ομάδα τόσα χρόνια. Και θέλω να ευχαριστήσω και τον Μιχάλη Κατσίμπρα, που μας βοηθάει με την εκγύμναση των τερματοφυλάκων».

-Για τις προσθήκες και τα παιδιά που έμειναν: «Τα παιδιά που ήταν στην ομάδα, έχουν παρουσιάσει βελτίωση. Τα παιδιά που ήλθαν, επειδή κάποια από αυτά ήταν και προηγούμενες χρονιές κοντά μας, μπήκαν αμέσως στο κλίμα της ομάδας. Κι αυτό είναι επίσης θετικό».

-Για τους φίλους του συλλόγου: «Ο κόσμος της Παλλήνης αξίζει να είναι κοντά σ’ αυτή την ομάδα και να μας στηρίξει. Τους περιμένουμε στο γήπεδο»!

-Για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με την Σταμάτα: «Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις, κι ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς μια από αυτές. Υπολογίζουμε τον αντίπαλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money