Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΙΝΚΟ ΚΑΙ ΝΤΙΟΠ

Στην προσπάθεια βελτίωσης και αναβάθμισης του δυναμικού της ομάδας, το Κορωπί απέκτησε τον 32χρονο, 80 φορές διεθνή, κεντρικό μπακ – χαφ της εθνικής Μπενίν, Φελισιέν Σίνκο, ο οποίος αναμένεται να αγωνισθεί την επόμενη εβδομάδα, μέχρι να εκδοθεί το δελτίο του. Πάντως, είναι πιθανό να ντεμπουτάρει στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής, με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, ο ταλαντούχος 20χρονος σέντερ-φορ Ντιόπ, από την Νέα Γουινέα, ο οποίος δοκιμάσθηκε και άφησε καλές εντυπώσεις σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Κορωπίου και το δελτίο του εκδόθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Καλωσόρισμα σε Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου
Ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, η διοίκηση του Κορωπίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Κορωπί καλωσορίζει το Δ.Σ. τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους φιλάθλους του φίλου και ιστορικού Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου. Τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία. Την Κυριακή, θα τύχουν φιλοξενίας αντάξιας της ιστορίας των δύο ομάδων. Εξάλλου, για 90’ λεπτά -κι αυτά, μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο- θα είμαστε αντίπαλοι».

Δήλωση του προέδρου κ. Αλεξανδρή
Ο πρόεδρος του Α.Ο. Κορωπίου Παναγιώτης Αλεξανδρής, σε γραπτή δήλωσή του που κοινοποίησε στο Δ.Σ. και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ, τονίζει:
«1) Το Κορωπί στηρίζει την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
2) Για το Κορωπί είναι ειλημμένη απόφαση να στηρίξει την Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. σε ότι κι αν συμβεί.
3) Το Κορωπί στηρίζει και όλες τις επιτροπές της Ένωσης. Ιδιαίτερα την Επιτροπή Διαιτησίας, καθώς και όλους τους διαιτητές.
Το Κορωπί κάνει ένα νέο ξεκίνημα, προσπαθεί μέσα από τον αθλητισμό να κάνει και πρωταθλητισμό και θα περιφρουρήσει με κάθε τρόπο τα δικαιώματά του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money