Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ 11 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

















Πάνοπλος ο Ωρωπός ρίχνεται στο νέο πρωτάθλημα, με αρκετή αισιοδοξία. Στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τα Γλυκά Νερά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα λίγα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε ο Ωρωπός, έδειξε γενικά καλά στοιχεία και ότι η ομάδα μπαίνει στις βάσεις που θέλει ο προπονητής Βαγγέλης Ιωσηφίδης.
Η ομάδα του Ωρωπού πραγματοποίησε 11 μεταγραφές! Απέκτησε τον αριστερο μπακ – χαφ Γκλιάτη, τον σέντερ-φορ Νουόμπα, τον χαφ Βίνο, τον μπακ Τσιμπλακίδη, τους τερματοφύλακες Βασιλειάδη και Τσεβά, τον αμυντικό Βούσουλα, τον μέσο Κουκάι και τον επιθετικό Μπουλέκο. Την τελευταία στιγμή έγιναν δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις, με την απόκτηση του Στέλιου Σωτηρόπουλου που διαθέτει εμπειρία από την Γ’ και την Δ’ εθνική και του ταλαντούχου Αλέξανδρου Αποστολόπουλου που προέρχεται από τους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού! 
 
* Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ωρωπού τελεί στο γήπεδο αγιασμό το Σάββατο 15/9, ώρα 7.30’μ.μ. και καλούνται να παραστούν όλοι οι αθλητές και οι γονείς τους. Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει γιορτή. Στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Ωρωπού συνεχίζονται οι εγγραφές (καθημερινά 18.00 - 20.00) στο γήπεδο και στα γραφεία του συλλόγου. Όλοι ελπίζουν να συνεχισθεί ο ρυθμός προώθησης παικτών στην ανδρική ομάδα, όπως και των επιτυχιών. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΠΣΑΝΑ.
 
ΖΑΦΕΙΡΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 
ΝΟΥΟΜΠΑ - ΑΛΟΥΣΗ - ΣΤΕΦΑΝΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money