Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να «επιβιώσει» μέσα από σειρά ατυχών συγκυριών και αδυναμιών, ώστε να συγκροτήσει μια αξιόμαχη ομάδα για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, που αρχίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο πρόεδρος Γιάννης Γκαράνης δοκιμάζει συνεχώς νέες λύσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας. Ο προπονητής Σωτήρης Βλαχάκης ψάχνει κι αυτός για λύσεις που θα δώσουν στον Νικηφόρο το «λούστρο» περασμένων αγωνιστικών περιόδων.
Η απόκτηση από τα Μελίσσια του ικανότατου 30χρονου τερματοφύλακα Νικολάου, έδωσε την σιγουριά που είχε και με τον αποχωρήσαντα στην Θύελλα Κατσιούλη.
Όμως, η αναχώρηση στο εξωτερικό του έμπειρου πλάγιου μπακ Βασίλη Τσιριγώτη, ο οποίος βρήκε δουλειά κι έφυγε στο Βέλγιο για μόνιμη εγκατάσταση, αποτέλεσε πλήγμα για την αμυντική διάταξη της ομάδας. Έμεινε, πάντως, ο άλλος πλάγιος μπακ ή χαφ Αντεριώτης, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.
Ο αρχηγός Παπαβασιλείου, όπως και ο Αποστολόπουλος, προσπαθούν σκληρά στο κέντρο. Οι νεοαφιχθέντες επιθετικοί Ονουράι από την Πεύκη και Βαζέχα από τον Ωρωπό, θα κάνουν καλό δίδυμο, αλλά ακόμη δεν …«βρίσκονται» μεταξύ τους.
Στο φιλικό με την νεανική και δραστήρια Ελευθερούπολη, την Κυριακή 9/9, ο Νικηφόρος νίκησε 2-1 με τέρματα των Αποστολόπουλου (1-0) και Ονουράι (2-1). Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Νικηφόρος δοκιμάζεται στον Άγιο Στέφανο, από τον τοπικό Ολυμπιακό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money