Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ - ΩΡΩΠΟΣ 4-0
















Έλαμψε το ταλέντο και η επιπολαιότητα του Δογάνη, στη νίκη των Γλυκών Νερών επί του Ωρωπού με 4-0. Το σκορ δεν «λέει» ολόκληρη την αλήθεια, διότι οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα 4 τέρματά τους στο β’ ημίχρονο, όταν ο Ωρωπός κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» ενώ είχε κερδίσει θετικές εντυπώσεις στη διάρκεια του α’ μέρους… Βέβαια, τα Γλυκά Νερά βελτίωσαν σημαντικά την απόδοσή τους στο β’ 45λεπτο και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους σε άτακτη υποχώρηση…
Ο Δογάνης σημείωσε το 1-0 στο 47’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, στο οποίο υπέπεσε ο Γκλιάτης. Λίγο αργότερα, στο 53’, πάλι ο Δογάνης σκόραρε για το 2-0, μετά από ενέργεια και πάσσα του Κάππου. Εκεί, το ματς είχε τελειώσει, καθώς ο Ωρωπός δεν έδειχνε ικανός να σημειώσει ούτε ένα γκολ!
Έτσι, ο Γάσπαρης στο 74’ και ο Λουκής στις καθυστερήσεις του αγώνα, πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, μετατρέποντας σε …περίπατο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τα Γλυκά Νερά.
Όμως, ο Δογάνης φρόντισε ακόμη και για την στενάχωρη πλευρά του παιχνιδιού, «βλέποντας» την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο 85’ για ασήμαντη αφορμή και στέρώντας από την ομάδα την συμμετοχή του στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Μαρκό.
Οι διαιτητές Αριστ. Γαλάνης, (Καζάς, Κασομούλης), δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Δεν παρουσιάσθηκε στο γήπεδο ο ορισθείς βοηθός διαιτητή κ. Ρουντός και αντικαταστάθηκε από τον τυχαία ευρισκόμενο στην εξέδρα του γηπέδου κ. Κασομούλη.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Γιαννούλης (73' Μαστορόπουλος), Αντωνόπουλος, Κοτροζίνης, Τσαλδάρης, Στέλλας, Μπούρμπουλας, Κάππος (58' Λουκής), Παπακωνσταντίνου (68' Γάσπαρης), Δογάνης, Δ. Παπάζογλου.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Κανατάς, Γκλιάτης, Βούσουλας, Μέγας, Στεφανή (83' Κρομμύδας), Αλούση, Νουόμπα, Βίνο (65' Μηνιάτης), Ανυφαντής (64' Τσιμπλακίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money