Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-0

Η τραγική διαιτησία του Παπάζογλου στιγμάτισε το παιχνίδι. Η Θύελλα σημείωσε δύσκολη νίκη με 1-0 επί του σκληροτράχηλου Νικηφόρου. Το ματς δεν είχε ποιότητα και κρίθηκε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Χαρακτίδη στο 57’. Το πέναλτυ έδωσε ο κακός διαιτητής, σε υποτιθέμενο φάουλ του Αποστολόπουλου, που συγκρούσθηκε με αντίπαλό του!
Στο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για γκολ, σε φάση που πλάσαρε από κοντά ο Χαρακτίδης αλλά ο τερματοφύλακας Νικολάου έσωσε την εστία του ενστικτωδώς, πριν περάσει η μπάλλα την γραμμή τέρματος!
Ο Νικηφόρος διαμαρτύρεται, επίσης, γιατί σε τετ α τετ παίκτη του με τον τερματοφύλακα Κατσιούλη, ο τελευταίος ανέτρεψε τον επιθετικό και δεν τιμωρήθηκε. Ακόμη, επειδή στο β’ ημίχρονο, παίκτης της Θύελλας τραβούσε από την φανέλα τον Βαζέχα, χωρίς κι αυτός να τιμωρηθεί!
Στο 68’ υπήρξε 10λεπτη διακοπή του παιχνιδιού, όταν ο Αποστολόπουλος έκανε φάουλ στον Τσέλιο και ο Χαρακτίδης πήγε να μιλήσει στον αντίπαλο παίκτη, απωθώντας τον.
Ο διαιτητής έδειξε 2η κίτρινη κάρτα στον Αποστολόπουλο, κι απέβαλε και τον Χαρακτίδη, με την παρέμβαση του βοηθού Πολυχρονιάδη. Η αποβολή του Χαρακτίδη, ο οποίος απεβλήθη για πρώτη φορά στην καριέρα τουδημιούργησε μεγάλη ένταση στην εξέδρα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο…
Ο διαιτητής Παπάζογλου απέτυχε να «κρατήσει» το παιχνίδι, το οποίο «έσωσαν» οι βοηθοί Γουργιώτης και Πολυχρονιάδης, με τις σωστές υποδείξεις τους.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Στάφα (55’ Καλογραιάκης), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς (88’ Θανόπουλος), Κατσούγκρης, Λάμπρου (65’ Πετράι).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Τσούτης, Χαβενετίδης, Φελέκης, Ταφιλάι, Αντεριώτης, Λάιος (83’ Καλαντζής), Χαρικιόπουλος (60’ Βαζέχα), Παπαβασιλείου, Αποστολόπουλος, Βεντούρης (35’ Κανελλόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money