Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ













Χαμός έγινε την Δευτέρα 17/9 στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ από τους διαιτητές
που συγκεντρώθηκαν για την εβδομαδιαία τους συνάντηση, αλλά βρήκαν κλειστή την αίθουσα συγκεντρώσεων της Ένωσης! Όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί δεν ήταν ανοικτή η αίθουσα, αφού είναι γνωστό ότι κάθε Δευτέρα απόγευμα συναντώνται εκεί όλοι οι διαιτητές, όπου γίνεται ενημέρωση και συζήτηση για τα τρέχοντα προβλήματα των διαιτητών.

Τελικά, η παρουσία του ταμία του Δ.Σ. Γιώργου Φλαμπούρη, έσωσε τα προσχήματα, καθώς προσπάθησε στα γρήγορα και δημιούργησε όσο χώρο ήταν δυνατόν στην διπλανή αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Ένωσης, η οποία είναι μικρότερη αλλά βρέθηκε ανοικτή, κι αποτέλεσε σημαντική λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, ώστε να συγκεντρωθούν εκεί οι διαιτητές, την ώρα που η βροχή ήταν εκνευριστική και δεν επέτρεπε την παρακολούθηση της συζήτησης ούτε από τα ανοικτά παράθυρα της αίθουσας!

Τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, με τον πρόεδρο Γιώργο Παπαμακάριο, τον αρχιδιαιτητή Ηλία Ντάφλο και το μέλος Σταύρο Σούλο, μίλησαν στους διαιτητές και τους τόνισαν –μεταξύ άλλων- πόσο σημαντική είναι η έγκαιρη ενημέρωση της Επιτροπής για την σωστά οργανωμένη παρουσία τους στα γήπεδα.

Ο σύμβουλος του προέδρου της Επιτροπής Ηλίας Μικρόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αριστείδης Σπανέας, έκαναν μικρές παρεμβάσεις και επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν αναλυτικά σε προσεχή συγκέντρωση επί βασικών θεμάτων λειτουργίας της Επιτροπής και του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα πέσουν και οι πρώτες «καμπάνες» της Επιτροπής, ύστερα από την συζήτηση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την απροσδόκητη απουσία του βοηθού διαιτητή κ. Ρουντού από την συνάντηση Γλυκών Νερών – Ωρωπού, όσο και του διαιτητή της ίδιας συνάντησης κ. Γαλάνη, ο οποίος άργησε να ενημερώσει για την απουσία του συναδέλφου του. Οι πρώτες, μη επιβεβαιωμένες ακόμη, πληροφορίες σχετικά με τις ποινές, ανέφεραν για 4μηνο αποκλεισμό στον επόπτη και για 2μηνο στον διαιτητή…
 
Νωρίτερα, στην αίθουσα του Συνδέσμου, υπήρξε κι ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ του κ. Σπανέα και του κ. Κασομούλη, το οποίο ευτυχώς δεν είχε συνέχεια. Οι κ.κ. Μικρόπουλος και Σπανέας, έχουν ουσιαστικά αναλάβει την γραμματειακή προετοιμασία για τους ορισμούς των διαιτητών κάθε αγωνιστικής, ώστε να μην υπάρχουν αδικίες στους ορισμούς -όπως συνέβη άλλοτε- και να μην παίζουν οι ίδιοι διαιτητές τις ίδιες ομάδες ανά τακτά χρονικά διαστήματα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money