Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-0

Σημαντική νίκη της Δόξας επί της Θύελλας, που διατήρησε ανούσια υπεροχή σε διάφορα διαστήματα της αναμέτρησης. Η Δόξα έκανε καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού, που κρίθηκε στο 25’ από το εκπληκτικό γκολ με βολίδα του Δάβαρη έξω από την μεγάλη περιοχή, κι από τις εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Δόξας, Μιχάλη.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν στην αρχή τον έλεγχο του κέντρου, κι έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί στο 18′, όταν ο Οικονόμου μπήκε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή της Δόξας, αλλά το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλλα στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, κι άουτ! Δύο λεπτά αργότερα (20′) ο Μιχάλης έσωσε βέβαιη παραβίαση της εστίας του, παίρνοντας την μπάλλα από τα πόδια του Μουτζακά, που ήταν έτοιμος να σκοράρει!
Από το σημείο αυτό και μετά, η Δόξα έδειξε να …«ξυπνάει», και σημείωσε στο 25′ το 1-0 με τον Δάβαρη, ο οποίος έπιασε εκπληκτικό σουτ, που έστειλε την μπάλλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των φιλοξενουμένων! Στο 33′ η Δόξα έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν είχε δοκάρι σε σουτ του Δάβαρη, ενώ στο 38′ ακυρώθηκε γκολ της Θύελλας ως όφ-σάιντ. Στο 40′ νέα ευκαιρία είχε η Δόξα, όταν πραγματοποίησε φοβερή επέμβαση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Θύελλας Κατσιούλης, σε προσπάθεια και σουτ του Πουλάκη.
Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αξιόμαχοι μέχρι το 65’ αλλά οπισθοχώρησαν, κι έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Στις δύο-τρεις καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, επενέβη με επιτυχία ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Μιχάλης! Πιο χαρακτηριστική ήταν αυτή του 86’ λεπτού, που ο Τασσόπουλος είχε δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά τελικά έδιωξε την μπάλλα ο Μιχάλης, κι έσωσε την εστία του από την ισοφάριση…
Διαιτητές: Βακκάς, (Λάμπρου, Χόικας).
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Μπερέτας, Σύρος, Τούντας, Θεοχάρης, Μπουτσάι, Αμπεντινάι (85' Ξευτεράκης), Μινάϊ, Πουλάκης, Δάβαρης, Κωνστάντζος (46' Βαλσαμογιάννης, 80' λ.τρ. Κορδεράς).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Καλογραιάκης (75' Καρασερίδης), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας (46' Λάμπρου), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Θανόπουλος (60' Μπούκουρη).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money