Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ: «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΟ»…

Την δύναμη και την ψυχή που έδειξε ο Παλληνιακός στη νικηφόρα αναμέτρηση με την Λαυρεωτική, επισήμανε ο Νίκος Μπερτσιάς, στις δηλώσεις του προς το «palliniakosclub». Αναλυτικά, ο διεθνής με την εθνική ομάδα beach soccer επιθετικός της Παλλήνης, είπε:
«Το θετικό είναι ότι βελτιωθήκαμε σημαντικά στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, γιατί μας πείραξε πάρα πολύ η εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ματς. Αν είμαστε πιο προσεκτικοί στην Σταμάτα, το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό! Όμως, η ομάδα είναι καινούργια. Είναι πολύ νωρίς για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος.
Η νίκη επί της Λαυρεωτικής είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, και βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί πρέπει να κάνεις κάποτε μια αρχή... Απ’ εδώ και πέρα, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.
Η ομάδα είχε δύναμη και ψυχή. Πάλεψε και γύρισε το αποτέλεσμα. Δείξαμε ότι παλεύουμε το παιχνίδι μέχρι το 90’. Παλέψαμε όλες τις φάσεις και μας …βγήκε!
Τα δύο γκολ που σημείωσα, αποτελούν ψυχολογική τόνωση για εμένα. Το θετικό, βέβαια, είναι να μπαίνει το γκολ και να κερδίζει η ομάδα… Όποιος κι αν το βάζει!
Όσο για το ρόστερ του Παλληνιακού, εμένα μου αρέσει που η ομάδα στηρίζεται σε πολλά δικά της νέα παιδιά! Η άποψή μου για το ποδόσφαιρο, είναι ότι κάθε φορά στο γήπεδο πρέπει να βγάζεις αυτό που θέλεις εσύ να βγάλεις. Δηλαδή μια καλή ομάδα, να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όπου κι αν πάει η ροή του παιχνιδιού, πρέπει να είναι καλοδεχούμενη»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money