Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!

Με σοβαρή «γκέλα» άρχισε το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. Αναβλήθηκε λόγω απουσίας του ιατρού αγώνα, η συνάντηση Άρη Βούλας – Αήττητου Σπάτων! Πρωτοφανές γεγονός για πρεμιέρα πρωταθλήματος… Παρ’ ότι εφέρετο ως ορισμένος από την αρμόδια Επιτροπή της Ένωσης ο ιατρός κ. Τσακουμής, αυτός δεν εμφανίσθηκε στο γήπεδο.
Οι διαιτητές (Δραγάτης, Γουργιώτης, Πολυχρονιάδης), περίμεναν περισσότερο από 40’ λεπτά της ώρας, μήπως και εμφανιζόταν κάποιος γιατρός (δεν υπήρχε κανείς στην εξέδρα), προκειμένου ν’ αρχίσει το ματς! Τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα προς τον πρόεδρο της Υγειονομικής Επιτροπής Ξ. Ρούσση, δεν έφεραν αποτέλεσμα! Αρχικά είπε ότι ήταν στο δρόμο προς το γήπεδο Βούλας ο ίδιος, αλλά αργότερα ενημέρωσε ότι ειδοποίησε άλλο γιατρό από πιο κοντινή περιοχή, να προστρέξει προς βοήθεια. Φαίνεται, όμως, ότι ήταν πολύ αργά! Διότι αυτός, δεν εμφανίσθηκε μέχρι την ώρα που οι διαιτητές «έκλεισαν» το φύλλο αγώνα!
Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Άρη Βούλας κ. Παν. Θεμελίδης, επεστράφησαν τα χρήματα σε όσους φιλάθλους είχαν πληρώσει εισιτήριο.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αηττήτου κ. Φώτης Μπαλτίδης, μας είπε ότι θα διεκδικήσει από την Ένωση τα έξοδα μετακίνησης της ομάδας του.
Το παιχνίδι βάσει κανονισμού θα ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 26/9.
Για την ιστορία, οι συνθέσεις των δύο ομάδων, όπως δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Μανταλόζης, Λάμ. Μαντακίδης, Βεϊζάι, Διγενής, Παππάς, Παντ. Μαντακίδης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφώρος, Καρόκης, Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαγκλάρας, Μητσιώνης, Μαγκουσοχατζάκης, Γκολάνγκη, Μασκλαβάνος, Φυτιλής, Μπαρμπαρούσης. 

* Στο στιγμιότυπο που δημοσιεύουμε, διακρίνονται οι διαιτητές, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, ο παρατηρητής αγώνα, κι εκπρόσωποι των ομάδων, να συζητούν για την τύχη του παιχνιδιού.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money