Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ - ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 0-2

Πιο έτοιμος φάνηκε ο Μαύρος Αετός, στη νικηφόρα 2-0 εμφάνισή του για το Κύπελλο, με τον Αφιδναϊκό στα Κιούρκα. Η ομάδα του Πολυδενδρίου είχε σαφή αγωνιστική ταυτότητα και συνοχή σε όλες τις γραμμές της. Σκοράρησε στο 3’ και στο 25’ με δύο τέρματα του Τριανταφύλλου. Στο πρώτο εκμεταλλεύθηκε λάθος του τερματοφύλακα Μορφωνιού και στο δεύτερο συνεργάσθηκε με τους συμπαίκτες του πλάσαρε από μέση απόσταση.
Ο Αφιδναϊκός –με ελλείψεις 7 παικτών- ήταν μέτριος, κι έπαιξε παθητικά στο α’ 45λεπτο…
Ο Μαύρος Αετός είχε και δοκάρι (οριζόντιο) με τον Λόη στο 47’. Μετά το 60’ ο Αφιδναϊκός ανέλαβε πρωτοβουλία στις κινήσεις, παίζοντας πιο επιθετικά. Δημιούργησε μερικές ευκαιρίες (Κουτσούκος, Σκορδομπέκης) αλλά δεν είχε αποτέλεσμα στην τελική φάση. Στο 75’ απεβλήθη ο Μαγκανιάρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Χριστοδούλου, (Κυριακόπουλος, Μπουτζουβής).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Κασφίκης, Κουτσούκος (73’ Τζόκα), Γαβαλάς, Τσερδανίτζε, Βελέντζας, Καντυδάκης (73’ Τάτσης), Σκέλλας, Στάσης, Τσιούμας, Σκορδομπέκης (75’ Σφέτσας).
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Τζίκα (46’ Μωραΐτης), Τοτόμης, Καμάρας, Βρεττός, Θεοδωρής, Λόης, Σ. Βασιλάκος, Θ. Βασιλάκος, Τριανταφύλλου (61’ Μαγκανιάρης), Σωτήρχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money