Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΚΟΡΩΠΙ 1-2








Με νίκη 2-1 από τον Μαραθώνα, άρχισε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος το Κορωπί. Κατέβαλε την τοπική Μάχη, μετά από αναμέτρηση γεμάτη δύναμη και σκληρές κόντρες, που είχε και 3 αποβολές! Η αποβολή του Κοκκίνη, που είδε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα του διαιτητή μόλις στο 17’, άφησε την ομάδα του Κορωπίου με 10 παίκτες για 73’ λεπτά!
Με το άγχος της πρεμιέρας, οι αντίπαλοι επιδίωξαν πρώτα το «μηδέν» στην άμυνα και μετά κοίταξαν την επίθεσή τους. Έτσι, πέρασε το πρώτο ημίχρονο 0-0, χωρίς πολλές φάσεις και με πολλές δυνατές αλλά καθαρές διεκδικήσεις.
Το Κορωπί μπορεί να έδειχνε καλύτερα στοιχεία ομάδας, αλλά η Μάχη δεν δεχόταν τον ρόλο του …«κομπάρσου»! Με κορυφαίο παίκτη τον Καραλή, προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά χωρίς ποιότητα και αποτέλεσμα στις κινήσεις της.  
Ένα σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα της Μάχης Βοϊτσίδη, έδωσε την ευκαιρία στον Ντούνη να σημειώσει απροσδόκητα το 0-1 στο 62’. Αμέσως μετά, στο 64’, ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε επιτυχώς ο σκόρερ Ντούνης, διαμορφώνοντας το 0-2.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν στο 74’ να κερδίσουν με την σειρά τους πέναλτυ, όταν ο Σπηλιόπουλος τράβηξε τον Μπισμπιρούλα εντός περιοχής.
Ο Σπηλιόπουλος είδε την 2η κίτρινη κάρτα και το Κορωπί έμεινε με 9 παίκτες! Ο Μίχας ευστόχησε στο κτύπημα πέναλτυ και μείωσε σε 1-2. Όμως, στην επαναφορά της μπάλλας, ο Νταής (όνομα και πράγμα), διαπληκτίσθηκε με αντίπαλό του, είδε κι αυτός την 2η κίτρινη κάρτα, κι απεβλήθη στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού…
Η συνέχεια, μέχρι το τέλος, δεν απέφερε αλλαγή του σκορ και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν με την λήξη του αγώνα, την πρώτη εκτός έδρας –δύσκολη αλλά- πολύτιμη νίκη τους!
Το Κορωπί δεν ήταν η αναμενόμενη «ακτύπητη» ομάδα! Διαθέτει πλειάδα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, ωστόσο χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη για να επιβάλλει το παιχνίδι της σε αντιπάλους αυτού του βεληνεκούς.
Οι διαιτητές Μάλαμας, (Δ. Τζαφόλιας, Λάμπρου), ήταν γενικά καλοί. Αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες αλλά δεν υπήρξε κανένα παράπονο για τις κρίσιμες αποφάσεις (τα πέναλτυ και τις αποβολές).

ΜΑΧΗ: Βοϊτσίδης, Μάντζης, Γ. Χαμάμης, Ν. Χαμάμης (46' Καρακώστας), Πλατσιώτας, Καραλής, Μπισμπιρούλας, Νταής, Κουτσουδάκης (67’ Μεταξάς), Μίχας, Σένε (80' Καρακοζίδης).
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Πάντου (81' Μινάι), Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης, Κοκκίνη, Θεοφάνους (31’ Σπηλιόπουλος), Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος (65' Βρούτσης).
 
* Την συνάντηση παρακολούθησαν περί τους 500 θεατές, 150 και πλέον από τους οποίους ήταν φίλοι του Κορωπίου, που ακολούθησαν την ομάδα τους. Άλλωστε, ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο.Κ. είχαν δρομολογήσει πούλμαν για τους οπαδούς της ομάδας, τους οποίους η διοίκηση ευχαρίστησε για την συμπαράσταση. Η φιλοξενία των Μαραθωνιτών ήταν καλή και όλα πήγαν καλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money