Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΡΚΟ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2-2


Η ισοπαλία 2-2 με βάση την δυναμικότητα των ομάδων, όπως αυτή φάνηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αδικεί ασυζητητί τα Γλυκά Νερά, που είχαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσουν 3 ή 4 τέρματα αλλά τις σπατάλησαν με περισσή επιπολαιότητα!
Η Μαρκό στην έδρα της, δεν είχε την απόδοση που χρειάζεται σε τέτοια –δύσκολα- παιχνίδια και θα βρεθεί προ εκπλήξεων στη συνέχεια αν δεν βελτιωθεί… Πάντως, το γεγονός ότι εκμεταλλεύθηκε ευκαιρίες και –το κυριότερο- κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του αγώνα παίζοντας με 10 παίκτες, δείχνει ότι υπάρχει θέληση για βελτίωση…
Στο πρώτο 6λεπτο, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα τέρμα με τον Παπακωνσταντίνου (βολίδα στο «παραθυράκι» της εστίας του Γερογιάννη) στο 3’, κι έφθασαν 2-3 ακόμη φορές σε θέση για γκολ, που αποσόβησε ο τερματοφύλακας, η άμυνα των γηπεδούχων ή η αστοχία των επιτιθεμένων.
Στο 9’ ο Γκαβασιάδης πλαγιοκόπησε την άμυνα των Γλυκών Νερών κι έκανε χαμηλή σέντρα. Ο Αγγελάκος στην πορεία της μπάλλας, με προβολή ισοφάρισε 1-1.
Τα Γλυκά Νερά ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ (2-1), στο 40’, με πλασέ του Λουκή, μετά από σέντρα του Παπακωνσταντίνου.
Το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε με μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας από τους φιλοξενούμενους και τους γηπεδούχους να επιχειρούν ορισμένες επικίνδυνες επιθέσεις, σε μια από τις οποίες (48’) υποστήριξαν ότι η μπάλλα βρήκε σε χέρι αμυνομένου…
Η σιγουριά των Γλυκών Νερών για τη νίκη, φάνηκε κι από το γεγονός της αντικατάστασης του Μπούρμπουλα στο 61’. Ήταν όμως επιπόλαιοι αφού «πέταξαν» τις ευκαιρίες τους στο καλάθι των αχρήστων.
Τελικά, τα Γλυκά Νερά «αυτοκτόνησαν» στο 89’ όταν σε σύγχυση μέσα στην περιοχή, ο Αγγελάκος έσπρωξε την μπάλλα στα δίκτυα για το 2-2!
Η Μαρκό έπαιζε από το 85’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημογιάννη με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ «δίπλωσαν» και οι κάρτες του Αγγελάκου στο 90’, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μαρκοπούλου να τελειώσει το ματς με 9!
Πολύ καλή η διαιτησία των Μάλαμα, (Λάμπρου, Β. Τζαφόλια).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (70' Μπάστας), Πατσιαούρας (79' Δημητρίου), Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Γιαννούλης, Φ. Αντωνόπουλος, Κοτροζίνης, Τσαλδάρης, Στέλλας, Λουκής, Κάππος, Παπακωνσταντίνου (90' Πανουσόπουλος), Μπούρμπουλας (61' Μαστορόπουλος), Δ. Παπάζογλου (53' Γάσπαρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money