Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3-1















Ονειρική ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την Σταμάτα, που σημείωσε εντυπωσιακή νίκη 3-1 επί του θεωρητικά καλύτερου Παλληνιακού, ο οποίος δέχθηκε ένα δυνατό χαστούκι αφύπνισης, καθώς η ποιότητα της ομάδας του δεν δικαιολογεί τέτοιες εμφανίσεις.
Όπως αποδείχθηκε, όμως, στη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα της Σταμάτας έχει καλά στοιχεία και θα δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της, κυρίως στα εντός έδρας παιχνίδια. Η χρησιμοποίηση των «μικρών» Καραμήτρου και Δημητρίου, όπως και η απουσία από την βασική 11άδα -λόγω στράτευσης- του Κώστα Τσεβά, αποδεικνύει πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει ο προπονητής Κώστας Τσίχλης και οι συνεργάτες του…
Η Σταμάτα κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο 28’! Έπαιξε σημαντικό ρόλο το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, μὀλις στο 2’ λεπτό, στην πρώτη φάση του αγώνα! Ο Οικονομόπουλος με απευθείας κτύπημα φάουλ, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Μπακόλα… Το γκολ από τα αποδυτήρια «πάγωσε», κι εκνεύρισε τους Παλληνιώτες, οι οποίοι πριν προλάβουν να συνέλθουν, δέχθηκαν δεύτερο τέρμα με τον ίδιο τρόπο! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονομόπουλου στο 23’, από πλάγια θέση, σαν κοντινό κόρνερ, οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας μπερδεύτηκαν και η μπάλλα που είχε πορεία προς τα δίχτυα, τελικά κατέληξε σ’ αυτά… Πέντε λεπτά αργότερα (28’), ο Μπερμπάντης έκλεψε την μπάλα από τον Πάσσαρη και απέναντι στον Μπακόλα, δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το απίστευτο 3-0!
Το τέρμα του Μπερτσιά, που ήταν ο μόνος διασωθείς από τον Παλληνιακό, στο 42', όταν με καρφωτή κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Πετράκη, έπειτα από κόρνερ του Σκεντούλη, έδωσε κάποια δύναμη στους φιλοξενούμενους. Αλλά τελικά, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι περισσότερο. Άλλωστε, ο Παλληνιακός έμεινε με δέκα παίκτες στο 70’, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κοβάνη.
Η Σταμάτα, που είχε ακόμη δύο δοκάρια (από ένα σε κάθε ημίχρονο) με τον Δημητρίου και τον Μπερμπάντη αντίστοιχα, έπαιξε στο β’ 45λεπτο παιχνίδι σκοπιμότητας. Δεν κινδύνευσε ποτέ, αφού η άμυνά της περίμενε τους αντιπάλους και τους ανέκοπτε εύκολα.
Πάντως, ο Παλληνιακός έχασε επειδή οι παίκτες του δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Παρουσιάσθηκαν απίστευτα αποσυντονισμένοι και ψυχολογικά απροετοίμαστοι…
Οι διαιτητές Μανιώτης, (Σπυρόπουλος, Μήταρης) ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σφύριξαν πολλά φάουλ, κι έδειξαν 14 κίτρινες κάρτες, σχεδόν μοιρασμένες.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης (44’ λ.τρ. Μαμάης), Δημούδης, Καραμήτρος (70’ Κριεμάδης), Μπόρας, Ντιούφ, Πέππας, Καλογήρου, Οικονομόπουλος (75’ Κ. Τσεβάς), Μπερμπάντης, Χ. Τσεβάς, Δημητρίου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Καρακάσης, Μητσιάρας (82’ Παπασαράντος), Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας (33’ Αλβανός), Πάσσαρης, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούνας (46’ Κοβάνης), Μπερτσιάς, Ζώκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money