Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΦΙΛΙΚΑ

Σημαντικές προσθήκες στο δυναμικό του έχει κάνει ο Σαρωνικός Αναβύσσου, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον δύσκολο β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας, που κληρώθηκε, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο. Ο προπονητής Γιώργος Τσομπανάκης έχει στη διάθεσή του περί τους 30 παίκτες και ετοιμάζει τα σχέδιά του, με λίγα φιλικά παιχνίδια και αρκετή δουλειά στο γήπεδο.
Στην ομάδα παρέμεινε ο έμπειρος Κερμέζο, κι επανήλθαν οι Χαρίτος και Θάνος, που έπαιζαν παλαιότερα στον Σαρωνικό.
Στα νέα αποκτήματα περιλαμβάνονται αρκετοί παίκτες του Απόλλωνα Αναβύσσου, δεδομένου ότι ο Απόλλων δεν μετέχει στο πρωτάθλημα ανδρών. Από τον Απόλλωνα μετακινήθηκαν οι Λάμπρος Καραγιάννης, Χρήστος Κετέογλου, Γιώργος Παπαλεκάκος, Νίκος Παπαδόπουλος και Χριστόφορος Τσούνης.
Επίσης, αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές για συγκεκριμένες θέσεις, όπως οι Βασίλης Ντίνος από την Μαρκό, Βαλεντίνος Γκίνης από τον Κεραυνό Κερατέας και Παναγιώτης Τουλάκης από την Ασπίδα Τερπνής Σερρών και ο 30χρονος σέντερ-φορ Άγγελος Τσώκος.
* Το επόμενο φιλικό ματς προετοιμασίας του Σαρωνικού, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12/9 στην Ανάβυσσο, με αντίπαλο την Χαραυγή, ομάδα Α’ Πειραιώς.


Βελτίωση
αποδυτηρίων
γηπέδου

Ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου και μέλος του νέου Δ.Σ. του Σαρωνικού Γιώργος Τζιβίλογλου, που είναι και πολιτικός μηχανικός, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για έναρξη των εργασιών κατασκευής και αποπεράτωσης των αποδυτηρίων του σταδίου της Αναβύσσου! Οι εργασίες –σύμφωνα με δήλωσή του- αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Η βάση και το μεταλλικό περίβλημα των νέων αποδυτηρίων και της κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, είχαν τοποθετηθεί παλαιότερα. Το έργο σταμάτησε για 4 ολόκληρα χρόνια, με αποτέλεσμα αθλητές, παράγοντες, διαιτητές, γονείς, να χρησιμοποιούν ακόμη άθλιες και ανθυγιεινές εγκαταστάσεις των παλαιών αποδυτηρίων!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money