Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ: ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ










Η Α.Ε. Μενιδίου γύρισε σελίδα και δημιουργεί ομάδα βασισμένη –όπως πάντα- στα παιδιά της περιοχής αλλά με διοίκηση που στηρίζεται στην οικογένεια Καλασούντα! Πρόκειται για τον νέο πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Καλασούντα, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Μίμη Καλασούντα!
Κώστας Αγγελόπουλος - Μίμης Καλασούντας
Στα 84 του χρόνια, ο κ. Μίμης παραμένει θαλερός και έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα της οποίας αποτέλεσε συνιδρυτικό μέλος…
Η προσφορά του στο ποδόσφαιρο γενικότερα αλλά ειδικότερα στην Α.Ε. Μενιδίου, είναι ανεκτίμητη! Φυσικά, είναι ο μακροβιότερος εν ζωή παράγοντας ποδοσφαίρου στην περιοχή Αχαρνών.
Ο Κώστας Καλασούντας οργάνωσε  την ομάδα, με την βοήθεια του αντιπροέδρου Νικήτα Πανάγου, του γενικού γραμματέα Ιάσωνα Καπλάνη και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, όπως ο νέος γενικός αρχηγός Νεκτάριος Ρούσσος και ο πιο γρήγορος της παλιάς φρουράς Βαγγέλης Πρέκας.

Νέος προπονητής του ΑΕΜ είναι ο αιγυπτιακής καταγωγής κ. Σαμπέρ. Στα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, η Α.Ε. Μενιδίου νίκησε με 5-2 της Δόξα Ποντίων και ηττήθηκε 1-0 από τον Αχιλλέα, στο γήπεδο του τελευταίου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να την ενισχύσουν, γραφόμενοι ως μέλη με συνδρομή 10 ευρώ το μήνα.

* Η Α.Ε. Μενιδίου έκανε αναδιάρθρωση του Δ.Σ. που είχε προέλθει από τις αρχαιρεσίες της 4/7/2012. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Καλασούντας Κώστας
Αναπληρωτής προέδρου: Καλασούντας Δημήτρης
Αντιπρόεδρος: Πανάγου Νικήτας
Γενικός γραμματέας: Καπλάνης Ιάσωνας
Γενικός αρχηγός: Ρούσσος Νεκτάριος
Ταμίας: Παλιούρα Στυλιανή
Έφορος υλικού: Καραγιαννίδης Βασίλης
Έφορος ακαδημιών: Ράπτη Βασιλική
Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος: Βολιώτη Βασιλική
Μέλη: Μαρκοπουλιώτης Χρήστος, Γκίκας Βαγγέλης, Καπλάνης Παναγιώτης, Ράπτη Βασιλική, Φυτά Μαρία, Τασονίκου Χριστίνα, Μαυρουδή Γεωργία, Κοσμίδου Ευρώπη, Κατσανδρής Κώστας.
Απεχώρησαν οι κ.κ. Σμυρναίος, Στρούζας, Κορμανιώτης, Σωτηρίου, Καπετάνιος, Λαγκώνης και Στεργίου.

















 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money