Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!











Με μαζοχιστική προσπάθεια αυτοκαταστροφής, το Δ.Σ. της Ένωσης επιχειρεί να τορπιλίσει την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και υποστήριξης των διαιτητών της!
Σε ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της Ένωσης επισημαίνει: «Οι δηλώσεις του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών κ. Αριστείδη Σπανέα, που έλαβαν χώρα στην συγκέντρωση διαιτητών που έγινε στις 5/9/2012, αφορούν προσωπικές του απόψεις»! Δηλαδή, τι άλλο θα μπορούσαν να αφορούν; Απόψεις του …Πάπα;
Άραγε δεν συμφωνούν οι απόψεις του κ. Σπανέα με αυτές της διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ; Μήπως αποδέχεται η νέα διοίκηση της Ένωσης, τις απόψεις της απελθούσας διοίκησης, διαφωνώντας με τις απόψεις του κ. Σπανέα και συμφωνώντας με όσους υποστηρίζουν όσα «διαιτητικά σφάλματα και άλλα περίεργα» συνέβησαν στην προηγηθείσα 4ετή θητεία της; Τι λιγότερο από μαζοχιστική, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η στάση αυτή της σημερινής διοίκησης;
Διότι ο στόχος της συνύπαρξης Ένωσης και Συνδέσμου Διαιτητών, αποτέλεσε προεκλογική δέσμευση. Και τώρα, που η δέσμευση υλοποιείται και αποτελεί γεγονός, θεωρούμε παράλογη την όποια διαφοροποίηση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης, που χωρίς την παραμικρή πίεση από σωματεία ή άλλους –φιλικά διακείμενους- παράγοντες, έσπευσε να διαχωρίσει την θέση της από τα λεχθέντα του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Σπανέα, επειδή ο τελευταίος έθεσε επί της ουσίας τα προβλήματα, ωμά, έτσι όπως τα ζει ο χώρος του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής.
Κάποια μέλη του Δ.Σ. (όπως –ας πούμε- ο κ. Φλαμπούρης), φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνονται πόσο καλό είναι να διατηρούν καλές σχέσεις οι δύο πλευρές (Ένωση και Σύνδεσμος). Διαφορετικά, δεν θα προέβαιναν σε εξωθεσμικές παρεμβάσεις, που καταλήγουν σε διασπαστικές κινήσεις!
Σκοπός είναι να βρεθούν πιο κοντά οι δύο πλευρές και να αναπτύξουν τις σχέσεις τους, που είχαν διαταραχθεί βάναυσα τα δύο τελευταία χρόνια.
Πολύ περισσότερο, ουδένα παράγοντα ή εκπρόσωπο συλλόγου της Ανατολικής Αττικής ενδιαφέρει η προσωπική θέση ενός ή δύο συμβούλων της διοίκησης, που βλέπουν την ομαλή εξέλιξη των ποδοσφαιρικών πραγμάτων της περιοχής, μέσα από την προσωπική τους ανέλιξη ή ειδικά του σωματείου τους!
Η νέα διοίκηση ψηφίσθηκε για να διοικήσει, εκτελώντας αυτά που θεωρούμε «αυτονόητα» για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου. Κι όχι για να συνεχίσει να ανέχεται πρόσωπα και καταστάσεις (θεσμικά και μη) που διέσυραν την ΕΠΣΑΝΑ στον ευρύτερο ελλαδικό ποδοσφαιρικό χώρο.
                                                                            ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money