Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ 0-3














Στην κορυφή με εκτός έδρας …τριάρα και 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια,
βρέθηκε το Κορωπί, που επικράτησε 3-0 του Νικηφόρου. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε βάσει της εξαιρετικής εκκίνησης του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα, θέτει από νωρίς σε πραγματική διάσταση την διεκδίκηση του τίτλου!
Χωρίς να εντυπωσιάσει, το Κορωπί ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5′ με κεφαλιά του Παπαδόπουλου (φωτό) σε κόρνερ του Ανδρεάδη και να αποβάλλει το άγχος που κατείχε παίκτες, προπονητές και οπαδούς της ομάδας! Ο επιθετικός άσσος Λευτέρης Παπαδόπουλος, βρέθηκε σε καλή μέρα και σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του, αποτελώντας μόνιμη απειλή για την εστία του τερματοφύλακα Νικολάου. Στο 73’ ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 2-0 και στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ενώ στο 88’ είχε και δοκάρι!
Κι άλλο δοκάρι είχε στο 70’ το Κορωπί, ύστερα από μπάσιμο και σουτ του Γαλάνη από πλάγια θέση, που απέκρουσε προσωρινά ο Νικολάου, αλλά η μπάλλα κτύπησε στην πλάτη του Ανδρεάδη και στο κάθετο δοκάρι του Νικηφόρου, πριν την μπλοκάρει οριστικά ο Νικολάου!
Πάντως, η πραγματικότητα είναι ότι ο Νικηφόρος δεν ήταν τόσο κακός ώστε να δικαιολογείται το 3-0 εις βάρος του… Στο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι (χωρίς τον τιμωρημένο Αποστολόπουλο στη σύνθεσή τους) απείλησαν 2-3 φορές την εστία του Κονδυλόπουλου αλλά το φάουλ του Παπαβασιλείου στο 30’ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στο 33’ ο Αντεριώτης και στο 40’ ο Κανελλόπουλος είχαν καλές προσπάθειες που δεν ολκληρώθηκαν. Μέχρι το 70’ ο Νικηφόρος φαινόταν σχεδόν ισάξιος του αντιπάλου του. Όμως, στο τελευταίο 20λεπτο έγιναν «δομικές» αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων, καθώς το Κορωπί άλλαξε τον κύριο εκφραστή των επιθετικών του ενεργειών Γαλάνη, με τον μέσο Θεοφάνους. Ο Νικηφόρος άλλαξε την αμυντική του διάταξη για να βοηθήσει την επίθεση μήπως κατάφερνε να ισοφαρίσει… Όμως, το χαλάρωμα της άμυνας του Νικηφόρου, βοήθησε τελικά τον δαιμόνιο Παπαδόπουλο, που βρήκε ευκαιρία με προσωπικές ενέργειες να σημειώσει δύο ακόμη γκολ και να δώσει την θεωρητικά εύκολη –αλλά πρακτικά δύσκολη- νίκη, στην ομάδα του.
Το Κορωπί ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πάντου με 2η κίτρινη κάρτα στο 78′.
Διαιτητές: Ιωαννίδης, (Δουλγεράκης, Μανιώτης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Τσούτης (58' Χαρικιόπουλος), Χαβενετίδης, Ταφιλάϊ, Φελέκης, Λάϊος (80' Νάτσης), Αντεριώτης, Παπαβασιλείου, Ονουράι, Βαζέχα, Κανελλόπουλος (46' Καλαντζής).
ΚΟΡΩΠΙ: Κονδυλόπουλος, Φύτρος, Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (70' Τόλιας), Σίγκμπο, Ντιόπ (40’ λ.τρ. Σπηλιόπουλος), Ανδρεάδης (76' Θεοφάνους), Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money