Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα με 1-0 πραγματοποίησε το Κορωπί, στο φιλικό με την Καλλιθέα, της Β’ εθνικής! Πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε με κτύπημα πέναλτυ στο 40’. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Ματσούκας, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κονδυλόπουλος και στην επαναφορά της μπάλλας σκόραρε ο Ματσούκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές που έκανε ο τεχνικός του Κορωπίου Αντώνης Καρπούζας, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα.
Πάντως ο κ. Καρπούζας έδειχνε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, διαπιστώνοντας απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο όπως η Καλλιθέα, ότι το Κορωπί μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι πανέτοιμο για την πρεμιέρα με την Μάχη Μαραθώνα.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γαλάνης, (Πολυχρονιάδης, Μπουξμπάουμ).
ΚΟΡΩΠΙ: Κονδυλόπουλος, Φύτρος, Πάντου, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης, Κοκκίνη, Θεοφάνους, Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Τσαπαρής, Βρούτσης, Χοντάϊ, Σπηλιόπουλος, Ντιόπ, Μινάϊ, Μανασσής.

* Στο μεταξύ, το βασικό πρόβλημα των περισσοτέρων ομάδων, το οικονομικό, φαίνεται να είναι λυμένο στο Κορωπί! Με γεμάτες τσέπες θα ξεκινήσουν οι παίκτες του Κορωπίου τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Την Τρίτη 4/9 ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξανδρής, πλήρωσε συνολικά 15.000 ευρώ για τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money