Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 3-0















Ο Άρης Βούλας επικράτησε σχετικά εύκολα του Αηττήτου Σπάτων με 3-0, στην εξ αναβολής συνάντηση της 1ης αγωνιστικής, που έγινε σε θερμοκρασία καλοκαιριού και ηλιοφάνεια τουλάχιστον στους 33 βαθμούς Κελσίου, στο γήπεδο Βούλας.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν στοιχεία καλύτερης ομάδας και η νίκη τους θεωρείται δίκαιη. Πάντως, είχαν αδύνατα σημεία, που θα φανούν εντονότερα σε αγώνες με ισχυρότερους αντιπάλους.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φιλότιμα, αλλά δεν έδειξαν ακόμη έτοιμοι για την Α’ κατηγορία. Χρειάζονται αρκετή δουλειά μέχρι να βρουν τα πατήματά τους. Στην αρχή του αγώνα (5’) ζήτησαν ένα «χέρι» εντός περιοχής, που πέρασε απαρατήρητο από τον διαιτητή.
Ο Άρης Βούλας πέτυχε το 1-0 με τον Π. Μαντακίδη στο 17’, ύστερα από ωραία ενέργεια του Παππά. Παρ’ ότι επιτέθηκε ο Αήττητος και απείλησε με τον Μητσιώνη (25’) και τον Μασκλαβάνο (32’), ο γηπεδούχος Άρης σημείωσε το 2-0 με έξυπνο πλασέ του Παππά από 15 μέτρα, στο 34’.
Το ημίχρονο έκλεισε με κάποιες προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές, που δεν ολοκληρώθηκαν, πλην εκείνης που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή ο Διγενής (42’) και ο τερματοφύλακας Χατζηφώρος πραγματοποίησε εντυπωσιακή και σωτήρια απόκρουση.
Το β’ ημίχρονο δεν είχε διαφορετική εικόνα. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα…
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Βειζάι στο 57’.
Διαιτητές: Δραγάτης, (Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας).
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Κ. Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Φώσκολος, Λ. Μαντακίδης (61′ Χρυσάνθης), Βεϊζάι, Διγενής (72′ Πολυχρονιάδης), Παππάς (86′ Παπαγεωργίου), Π. Μαντακίδης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφώρος, Σταύρου (46’ Πρίφτης), Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαγκλάρας, Καρόκης, Μαγκουσοχατζάκης (71’ Φυτιλής), Κολάνγκη, Μασκλαβάνος, Λάππας, Μητσιώνης (61’ Μπαρμπαρούσης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money