Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΜΑΡΚΟ 1-0


Μετά από δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολλή τεχνική, η Δόξα Κορωπίου σημείωσε δίκαιη νίκη με 1-0 επί της Μαρκό, που ήταν κινητική αλλά όχι αποτελεσματική. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν αρκετές αδυναμίες. Η Δόξα απείλησε περισσότερο στο β’ ημίχρονο, όταν ορισμένες καλές ενέργειες του Δάβαρη δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ του Μπερέτα στο 26’, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Δάβαρη. Η Μαρκό είχε την ατυχία να τραυματισθεί στο 14’ ο κεντρικός αμυντικός Ρίζος, ο οποίος αντικαταστάθηκε. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε σοβαρό πρόβλημα, καθώς η απώλεια του παίκτη, αποδιοργάνωσε την ομάδα του Μαρκοπούλου. Πάντως, η Μαρκό είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλλας και προσπάθησε να βελτιωθεί στο β’ μέρος του αγώνα αλλά δεν είχε και πάλι αποτέλεσμα.
Στο τέλος (90') απεβλήθησαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Αμπεντινάι και Κωστής.
Διαιτητές: Παπάζογλου, (Κρέτσιμος, Κ. Τζάλλας)
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Κωστάνζος (46' Κορδεράς), Μαρινάκης, Καδίτης, Θεοχάρης, Αμπεντινάϊ, Τούντας, Πουλάκης, Δάβαρης, Παπαδάς (57' λ.τρ. Γεωργούσης, 76' λ.τρ. Βαλσαμογιάννης), Μπερέτας.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης, Κωστής, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος (21' λ.τρ. Κωτσανόπουλος), Τσώνης, Πατσιαούρας (77' Φουστέρης), Αγγελάκος, Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money