Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-0

Σε ντέρμπυ εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου με τον Νικηφόρο, που κρίθηκε στο 85’ με γκολ από προσωπική ενέργεια και αριστερό άπιαστο σουτ του Νικήτα Αθανασόπουλου!
Η ομάδα του Αγ. Στεφάνου έπαιξε σωστά μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήρε την δύσκολη νίκη αφού έχασε 5-6 καλές ευκαιρίες. Στις πιο εντυπωσιακές, δεν ευστόχησαν οι Λέκα και Τσέλια…
Ο αγώνας στιγματίσθηκε από την αποβολή (με 2η κίτρινη κάρτα) μόλις στο 23’ του Ονουράι, ο οποίος χρησιμοποιώντας «άγαρμπα» τα χέρια του, κτύπησε τον Κολώνη. Παρά την απουσία του, ο Νικηφόρος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και δυσκόλεψε εξαιρετικά τους γηπεδούχους.
Το ματς κύλησε σχετικά αμφίρροπο, κυρίως στο χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του καλού τερματοφύλακα Νικολάου, αλλά ο Φελέκης ήταν πάντοτε στη θέση του! Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ευκαιρίες.
Και οι δύο ομάδες χρειάζονται ακόμη αρκετά παιχνίδια μέχρι να βρουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους.
Πολλές κίτρινες κάρτες χωρίς λόγο έδειξε ο διαιτητής Βικτωράτος, (Φαμέλης, Μακρής).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Τσουρής, Τσούμας, Ευαγγελινός, Κολώνης, Ράλλης (75’ Γιακούμπ), Τσέλια, Λέκα (65’ Φιλλής), Σουσούνης, Αθανασόπουλος, Τσουμάκης (86’ Νικολάου).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Τσούτης, Χαβενετίδης, Φελέκης, Ταφιλάι, Αντεριώτης (89’ Κυράνης), Βαζέχα, Παπαβασιλείου, Ονουράι, Αποστολόπουλος, Τσουλουχάς (65’ Ανδριώτης, 80’ Αλεξανδράκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money