Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2-2

Επίδειξη νεανικότητας και ανωριμότητας έκανε ο Γέρακας στο ισόπαλο 2-2 με την αξιόμαχη και επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο Δόξα Κορωπίου.
Στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο γηπεδούχος Γέρακας έχασε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και μετά έγινε άγχος η επίτευξη τέρματος. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 12’ με τον Δάβαρη, την προσπάθεια του οποίου σταμάτησε ο Γαβαλάς. Στο 44’ τελικά, με ωραία προσπάθεια του Μαργέτη κι εντυπωσιακό πλασέ έγινε το 1-0.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Τσαδήμας είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, εκπληκτική χαμένη ευκαιρία.
Όμως στο 52’ η Δόξα ισοφάρισε με πλασέ του Δάβαρη (1-1), ύστερα από επέλαση (από αριστερά) και χαμηλή σέντρα του Κορδερά.
Στο 56’ πάλι ο Τσαδήμας είχε δοκάρι και στο 67’ ο ίδιος παίκτης έκανε σουτ σε κενή εστία άουτ!
Ενδιάμεσα, στο 58’, ο εξαιρετικά δραστήριος Δάβαρης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι (ορισμένοι ισχυρίσθηκαν ότι η μπάλλα πέρασε την γραμμή τέρματος αλλά κανείς –ούτε ο διαιτητής- το βεβαίωσε) και ο Γαβαλάς έδιωξε σε κόρνερ.
Ο Γέρακας προηγήθηκε 2-1 στο 74’ με σούτ του Δελάρδα, ύστερα από κτύπημα πέναλτυ του ιδίου, που απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας Μιχάλης. Στη φάση του πέναλτυ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Καδίτης, που έκανε το φάουλ εντός περιοχής.
Η Δόξα παρά την αριθμητική της υστέρηση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86’ από την επιπολαιότητα των αμυντικών των γηπεδούχων και την οξυδέρκεια και ικανότητα των παικτών της, που εκμεταλλεύθηκαν ασθενή απόκρουση του Γαβαλά σε φάουλ του Δάβαρη και με τον Βαλσαμογιάννη έστειλαν την μπάλλα στην κενή εστία (2-2).
Διαιτητές: Γιαλούρης, (Μαγουλάκης, Σπυρόπουλος).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Δημητριάδης (78' λ.τρ. Δριλάκης), Κάλλης (65' Παππάς), Γεωργόπουλος, Δελάρδας, Μπερέτης, Βάρδας, Τσαδήμας (68' Βούρλας), Μουσαράϊ, Μαργέτης.
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Μπερέτας, Μαρινάκης (67' λ.τρ. Σύρος), Καδίτης, Θεοχάρης, Μπουτσάι, Τούντας, Μίνα (58' Βαλσαμογιάννης), Πουλάκης, Δάβαρης, Κορδεράς (86' Σοτίρ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money