Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-2















Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Θύελλα Ραφήνας, νικώντας με 2-0 εκτός έδρας τον Γέρακα. Η αποβολή του Κρητικού με 2η κίτρινη κάρτα, μόλις στο 24’ λεπτό, έκρινε την έκβαση του ματς, αφού η Θύελλα δεν είχε επιθετικές λύσεις για να σημειώσει τέρμα, εφ’ όσον οι αντίπαλοί της ήταν 11.
Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν ποιοτικοί στο παιχνίδι τους και εκνευρίσθηκαν επειδή οι γηπεδούχοι δεν τους άφηναν χώρους να κινηθούν… Οι μάχες μεταξύ των παικτών ήταν σκληρές, όμως ο διαιτητής δεν φάνηκε δίκαιος στις αποφάσεις του, κι επέτρεψε στη μία ομάδα να παίξει με 11 παίκτες ενώ δεν έπρεπε. Όσο σκληροί ήταν οι μεν, άλλο τόσο ήταν και οι δε!
Η έλλειψη σεβασμού στις προσπάθειες των παικτών του Γέρακα από πλευράς του διαιτητή, εν αντιθέσει με τα «χέρια» και τα κτυπήματα των παικτών της Θύελλας, φάνηκε και στην «απονομή» ενός πέναλτυ, που μας φάνηκε ως πέναλτυ - φάντασμα! Εμείς είδαμε επιθετικό φάουλ (σπρώξιμο με το αριστερό χέρι) του Λάμπρου στον Βάρδα και όχι κάποιο μαρκάρισμα από πλευράς του αμυνομένου. Όμως και πάλι ο διαιτητής είδε διαφορετικά, σε χρονικό διάστημα του αγώνα (45’ λεπτό και 30’’) που δεν επιτρέπεται να σφυρίζεται τέτοια ποινή, αν δεν είναι ο διαιτητής 100% σίγουρος για την παράβαση, όπως έδειξε με την στάση του ο συγκεκριμένος.
Είναι αλήθεια ότι η ενάργεια του διαιτητή ήταν ελλιπής, με αποτέλεσμα να του διαφεύγουν οι δύο στις τρεις παραβάσεις που έκαναν με πολύ γρήγορο ρυθμό οι νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων!
Και τα δύο τέρματα της Θύελλας επιτεύχθηκαν από ισάριθμα «στημένα» του Χαρακτίδη. Το 0-1 με κτύπημα πέναλτυ και το 0-2 με κτύπημα φάουλ. Στο τελευταίο 15λεπτο χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενουμένων.
Ο διαιτητής Αντιπαριώτης, μετά λύπης μας, απέτυχε. Οι βοηθοί Σπίθας και Οικονόμου, ήταν ακριβείς και άψογοι σε όλες τις υποδείξεις τους.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Κρητικός, Κάλλης, Γεωργόπουλος (84’ Βούρλας), Δελάρδας, Μπερέτης, Βάρδας, Δημητριάδης, Μουσαράι (87’ Σταύρακας), Μαργέτης (74’ Τσαδήμας).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου (37’ λ.τρ. Λάμπρου), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης (70’ Ντόσκας), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Πετράι (58’ Καλογραιάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money