Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ.: ΜΕΙΩΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ – ΝΕΟΙ ΕΝΩΣΙΑΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Με βάση την νέα οικονομική εγκύκλιο που εγκρίθηκε πλειοψηφικά στην συνεδρίαση του Δ.Σ της Ένωσης, την Πέμπτη 13/9, μειώθηκαν κατά 5 € τα οδοιπορικά ενός εκάστου των διαιτητών, παρατηρητών και ιατρών, σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων ανδρών της ΕΠΣΑΝΑ. Η απόφαση ελήφθη ύστερα από πολλές αντεγκλήσεις, με ψήφους 7-3.
Από την συνεδρίαση του Δ.Σ. απουσίασε δικαιολογημένα λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, ο γενικός γραμματέας Θωμάς Ρούσσης. Χρέη γραμματέα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση εκτέλεσε ο αναπληρωτής Γιώργος Νικολάου.

Υγειονομική Επιτροπή: Στην ίδια συνεδρίαση, ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής ιατρός Φώντας Ρούσσης, παρουσίασε 3 προσφορές αθλητιατρικής εταιρείας για ιατρικές εξετάσεις ποδοσφαιριστών της Ένωσης, με μικρό κόστος (12€ ή 25€ ή 40€ ανά παίκτη), που εστάλησαν στα σωματεία για ενημέρωση.
Επίσης, ο κ. Ρούσσης, επισήμανε ότι οι γιατροί αγώνων πρέπει να είναι ευπρεπείς και σωστά εξοπλισμένοι. Για τον λόγο αυτό, πρότεινε –κι έγινε δεκτό από το Δ.Σ.- να υποχρεωθούν οι ιατροί να φέρουν ομοιόμορφη υγειονομική τσάντα, με όλα τα χρειώδη.

Τεχνική Επιτροπή: Με δύο κλιμάκια, ένα βορρά κι ένα νότου, θα οργανώσει τις μικτές ομάδες της Ένωσης η Τεχνική Επιτροπή, σύμφωνα με την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Γρηγόρη Αποστολίδη. Θα επιδιωχθεί η πραγματική αξιοποίηση όλου του δυναμικού των ομάδων της περιοχής, με ανακάλυψη των ταλέντων από τους δύο επικεφαλής προπονητές και τους δύο συνεργάτες τους.
«Η παρουσία των παικτών που καλούνται στις μικτές, θα είναι υποχρεωτική, με όλη την σημασία των λέξεων», επισήμανε ο κ. Αποστολίδης, που πρόσθεσε ότι με άξονα το γήπεδα Πολυδενδρίου, Κρυονερίου, Γραμματικού θα κινηθούν τα τμήματα του βορείου κλιμακίου και με άξονα τα γήπεδα Καλυβίων, Γλυκών Νερών, Βάρης θα κινηθούν τα τμήματα του νοτίου κλιμακίου. Ως κεντρικά γήπεδα θα χρησιμοποιηθούν κατ’ αρχήν τα γήπεδα Galaxy και Παιανίας, κι ύστερα θα αποφασισθεί ποια ακόμη χρειάζονται, σύμφωνα με τις οδηγίες των προπονητών.
Στην ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις προπονητών της Ένωσης, ανταποκρίθηκαν 23 προπονητές. Από την αξιολόγηση των μελών της Επιτροπής, ξεχώρισαν επτά.
Το καλύτερο και «βαρύτερο» βιογραφικό είχε ο κ. Παπαμάλης, ο οποίος όμως επειδή ασχολείται επαγγελματικά με ομάδες ακαδημιών της περιοχής, θα κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως τεχνικός σύμβουλος της Επιτροπής.
Ως προπονητής της μικτής νέων και επικεφαλής των κλιμακίων, επελέγη ο κ. Κώστας Κρασσώνης, υπεύθυνος βορείου κλιμακίου ο κ. Γιάννης Μαγγίνας και υπεύθυνος νοτίου κλιμακίου ο κ. Μιχάλης Κατσίμπρας.
Ως συνεργάτες επελέγησαν οι κ.κ. Βλάσσης Χατζηαναστασίου, Μπάμπης Κατσάνος και Λουκάς Αντωνολουκάς. Αναπληρωματικός σε περίπτωση κάποιας άρνησης ή κωλύματος ενός εκ των επιλεγέντων, είναι ο κ. Σάλιαγκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money