Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-0


Το τοπικό ντέρμπυ δεν ανέδειξε νικητή και δεν είχε γκολ! Η νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία Λαυρεωτική, αντεπεξήλθε με επιτυχία στην αρχική πίεση του Κεραυνού και προσπάθησε στη συνέχεια να «πάρει» το παιχνίδι στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου, οπότε είχε και δύο καλές ευκαιρίες στο 61’ και το 76’.
Στο πρώτο 45λεπτο ο Κεραυνός διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας ευνοϊκό άνεμο, δημιούργησε δύο ευκαιρίες και πίεσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι αμύνονταν σωστά στο χώρο του κέντρου. Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε. Την πρωτοβουλία ανέλαβαν οι γηπεδούχοι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα…
Όμως, την σημαντικότερη ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 81′, όταν ο Καραμολέγκος πραγματοποίησε απίθανη απόκρουση και καταχειροκροτήθηκε για την απίστευτα θεαματική ενέργειά του από τους 500 περίπου θεατές της συνάντησης στο στάδιο «Π. Βογιατζής».
Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο, είχε πολλές μονομαχίες στο κέντρο αλλά κακή ανάπτυξη και από τις δύο ομάδες, αφού παρουσιάσθηκαν με αμυντικά σχήματα, προσέχοντας κυρίως να μη δεχθούν γκολ.
Άψογο το διαιτητικό τρίο: Μαργαρίτης, (Μπουξμπάουμ, Δουλγεράκης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Α. Καραμολέγκος, Μακρής, Δρογγίτης (76' Γκαβέρας), Παπαγεωργίου (68' Λάππας), Παπαδημητρίου, Πάνου, Παπακωσταντίνου, Μ. Μιχαηλίδης (46' Τζώρας), Παπαδόπουλος, Δρούγκας, Δ. Μιχαηλίδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Κατσίκης (80' Ρώμας), Πρίφτης, Αναγνώστου, Χ. Παππάς, Λούτζη, Κρυεμάδη, Σταμάτης (73' Ευφραιμίδης), Κοντογιάννης (89' Πλάκα), Λιούμης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money