Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 3–2



Παρ’ ότι προηγήθηκε δύο φορές, η Λαυρεωτική δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτοπορία της στο σκορ και η γηπεδούχος Θύελλα, με μαέστρο τον Χαρακτίδη, πέτυχε εντυπωσιακό «γύρισμα» του αποτελέσματος αφού εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τους τραυματισμούς και την αδυναμία της Λαυρεωτικής ν’ αντισταθεί στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με επιτυχία…
Η Λαυρεωτική (χωρίς νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια) μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παρά την γρήγορη και αναγκαστική αλλαγή του Αλέξανδρου Γιαχάεβ αλλά και δύο πολύ καλές χαμένες ευκαιρίες (από έγκαιρες επεμβάσεις του Πάντου), προηγήθηκε στο 30' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσιριγώτη, ο οποίος βοηθήθηκε κι από τον αέρα (0-1).
Η Θύελλα ισοφάρισε (1-1) ακριβώς στο 45' με κοντινό πλασέ του Βαζέχα (από εξαιρετική πάσα του Χαρακτίδη, με τον οποίο έπαιξε το 1-2 για 50 σχεδόν μέτρα)! Μάλιστα, θα πετύχαινε και δεύτερο τέρμα αν η κεφαλιά του Γεραγωτέλλη, στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, δεν έστελνε την μπάλλα στο δοκάρι!
Στο β’ ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου μέχρι το 59’, που η αδυναμία της άμυνας των γηπεδούχων έγινε ορατή όταν ο Κοντογιάννης κόπηκε αρχικά με αυτοθυσία από τον Πάντο αλλά στην συνέχεια της φάσης ανετράπη εντός περιοχής από τον Ξύδη. Το πέναλτυ ήταν φανερό και το εκτέλεσε εύστοχα ο Κ. Παπαδόπουλος, διαμορφώνοντας το 1-2.
Η Θύελλα έκανε την αντεπίθεσή της στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης. Ο Βαζέχα στο 75’ με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-2 και λίγο αργότερα (80’) με απ' ευθείας κτύπημα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Χαρακτίδης έγραψε το τελικό 3-2!
Η αδυναμία της Λαυρεωτικής να αντιδράσει αποτελεσματικά στο τελευταίο 15λεπτο, οφειλόταν και στους τραυματισμούς των Χάλαρη και Τσιριγώτη (μετά το 80'), όταν είχαν ήδη γίνει και οι 3 αλλαγές. Η ομάδα του Λαυρίου τελείωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γουρνιάς, Γκόντα. Οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν ότι έχουν σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή και χαρακτήρισαν «εχθρική» την διαιτησία του!
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (89' Γεωργιάδης), Ντόσκας (77' Μουτζακάς), Ξύδης (62' Λευτ. Παπαδόπουλος), Βαζέχα, Ανδρεαδάκης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Δεληγιάννης): Ευδαίμων, Βουκελάτος (68' Ασλάνι), Ιατρού(46' Β. Γιαχάεβ), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Κοντογιάννης, Α. Γιαχάεβ (7' λ.τρ. Τζώρας), Θεοφ. Τσομπανάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money