Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΜΑΡΚΟ 3–1



Ο Νικηφόρος επανήλθε πανηγυρικά στις νίκες, επικρατώντας γηπεδούχος με 3-1 της Μαρκό, που έπαιξε κατά διαστήματα καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά δεν σημείωσε τα γκολ όταν είχε τις ευκαιρίες!
Η Μαρκό έχασε στην αρχή πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι έσωσε την εστία του! Στο 20’ ο Πλάκα είχε δοκάρι.
Πάντως, ο Νικηφόρος προηγήθηκε στο 10’ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Σερμπενιάδη (1-0).
Στο β’ ημίχρονο (53’) απεβλήθη ο Καγιώργης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή επέστρεψε από τραυματισμό στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να πάρει την έγκριση του διαιτητή!
Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Μαρκό δεν επέβαλε τον ρυθμό της και στο 72’ δέχθηκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Αποστολόπουλος με κεφαλιά ψαράκι «νίκησε» τον Παππά (2-0).
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο 81' με πλασέ του Πετράι (2-1), ωστόσο όλα τελείωσαν στο 88' όταν ο Δούβος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Δραγάτης – Λάμπρου, Κυριακόπουλος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος, Αλβανός, Μουράτογλου, Καγιώργης, Σερμπενιάδης, Κοτσώνης (55' Παυλίδης), Έμπουε (70' Ζάχος), Δούβος, Αποστολόπουλος.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας (70' Γκριμέκης), Πατσαούρας (80' Τσετβερίκοβ), Τζανής, Δημογιάννης, Ρεντζής, Δημητρίου (60' Πετράι), Βεϊζάι, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Γκόντζος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money