Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4–2




Εξαιρετική αρχή έκανε στον πάγκο του Νικολακάκη ο Σπύρος Κερκύρας, βλέποντας την ομάδα του να επιβάλλεται γρήγορα στο παιχνίδι και τελικά να επικρατεί με 4-2 του Κουβαρά αφού στο α’ ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 4-1!
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την πρώτη στιγμή, δείχνοντας πάθος και αγωνιστικότητα. Έτσι, έφθασαν σε άνετη επικράτηση αφού ο Καλλέρης με σουτ στο 7' έκανε το 1-0, ενώ στο 22' ο Πιτσούνης με γυριστό σουτ σημείωσε το 2-0.
Ο Κουβαράς μείωσε στο 23’ με αντεπίθεση και τελείωμα του Γαλάνη (2-1) αλλά πολύ γρήγορα (29’) ο Νικολακάκης πέτυχε το 3-1 με καρφωτή κεφαλιά του Εγιουρούμ. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ των γηπεδούχων, από τον Μητσέα, ο οποίος με φοβερό σουτ εκτός περιοχής «νίκησε» τον Γκαγκαγιά (4-1).
Στο β’ μέρος ο Κουβαράς βελτίωσε την εικόνα του και μείωσε στο 80' με πλασέ του Αναγνώστου, σε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ (4-2). Οι γηπεδούχοι ανέκοψαν τον ξέφρενο ρυθμό τους και είχαν στο 65’ δοκάρι με τον Τσαπανίδη.
Διαιτητές: Eλ. Αντωνίου – Β. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κερκύρας): Κολλιάκης, Πανίδης, Νίκας, Τσαπανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μητσέας, Καλλέρης, Μουκάνης (76' Νταγιάντας), Παπιδάκης (65’ Σκούρας), Πιτσούνης (80' Τέρζιεφ), Εγιουρούμ.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Γκαγκαγιάς, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Αναγνώστου, Κάλης, Αμπεντινάι, Παπαγιάνι (46' Σταμπέλος), Γαλάνης, Π. Βανγκέλι (70' Χατζής), Γκαβασιάδης (46' λ.τρ. Λιάπης), Κωστής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money