Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣΟ πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος έκανε την παρακάτω δήλωση, μετά τις εξελίξεις στην Ένωση:
«Ο υπόδικος, ψεύτης και αναξιόπιστος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, οδηγεί την Ένωση στα τελευταία σκαλοπάτια της ανυποληψίας με όσα αποκαλύφθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ”. Αυτός που -ως μόνιμος κάτοικος της παράγκας- εξευτέλισε την Ένωση, καλείται μετά τα τελευταία του κατορθώματα να πάρει ευθεία θέση στις καταγγελίες για ποινικά κολάσιμες πράξεις που του επιρρίπτονται και να δώσει εξηγήσεις ως υποτιθέμενος εξυγιαντής του χώρου!
Ως πρώην πρόεδρος και παράγοντας της Ένωσης, απαιτώ μαζί με τους περισσότερους εκπροσώπους των σωματείων, την άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για την παροχή εξηγήσεων σε θέματα Επιτροπής Διαιτησίας και ειδικά για τους παρατηρητές. Ορισμένοι παράγοντες εξ αυτών -όπως μαθαίνω- ετοιμάζουν κατάθεση προσφυγής με ασφαλιστικά μέτρα για τις παρανομίες του προέδρου. Δεδομένης της αλαζονικής συμπεριφοράς του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ έναντι ημών, που έγινε ξεκάθαρη με την απόρριψη του αιτήματος για παρουσία μου στο Δ.Σ. (ενώ σε άλλη συνεδρίαση παρευρέθησαν άλλοι που δεν ήταν καν πρώην μέλη της διοίκησης), καλώ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Επιφυλάσσομαι για περισσότερες αποκαλύψεις στην έκτακτη Γ.Σ. που πιστεύω να έχει το στοιχειώδες ηθικό ανάστημα ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ να συγκαλέσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money