Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΕΑ



Ο Γιώργος Σπανέας δημοσιοποίησε την ακόλουθη επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, ύστερα από την δήλωση του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλη Καραμολέγκου: «Διαβάζοντας την επιστολή που σας απέστειλε το μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Ε. Καραμολέγκος, δεν εξεπλάγην. Αναμενόμενο! Έχω μακρά εμπειρία στο χώρο! Φυσικό ήταν! Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυό το πρόσωπο! Άλλωστε, για τον πρόεδρό του πρόκειται! Βασικά, η επιστολή κάτι από υπαγόρευση θυμίζει! Ειδικά αυτό το “ως εκ τούτου η στήριξή μου στον πρόεδρο της Ένωσης είναι παγία” με συγκινεί τα μάλλα!!! Βιάζεται όμως!
Απορίας άξιο, πώς καθυστέρησε 15 ημέρες από την πρώτη εκτόξευση των καταγγελιών να στηρίξει τον πρόεδρο! Προφανώς, όμως, ή δεν παρακολούθησε την εκπομπή χθες, ή ήταν αφηρημένος ή δεν του υπαγορεύθηκαν σωστά τα γραφόμενα στην ανακοίνωσή του! Διότι ουδέποτε είπα ότι ο πρόεδρός του παρεμβαίνει στους ορισμούς διαιτητών, αλλά των παρατηρητών! Για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουν τι είναι να αντικαθιστάς ή να μην τοποθετείς παρατηρητές στους αγώνες, ή να αλλάζεις παρατηρητές, ή το χειρότερο να δίνεις χαρτί με την υπογραφή σου και να απαιτείς να τοποθετηθούν συγκεκριμένοι παρατηρητές!
Γιατί δεν ρωτά ο κ. Καραμολέγκος τον πρόεδρό του, γιατί ο αρχιδιαιτητής -τον οποίο ο ίδιος επέλεξε- δεν είναι αυτός που τοποθετεί τους διαιτητές και τους παρατηρητές τελευταίως; Τι είναι αυτό που τον κάνει να μην φέρνει τόσο καιρό το θέμα στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ; Κύριε αντιπρόεδρε της ΕΠΣΑΝΑ, μην σηκώνετε τόσο εύκολα τα βάρη στήριξης! Ο εξυγιαντής πρόεδρός σου, θυμήθηκε ότι έδωσα εγώ ένα πέναλτυ πριν από 20 χρόνια! Δεν περίμενα να τιμωρηθώ!!! Έφυγα!
Κατά τα άλλα, αμνησία για τα πέναλτυ της εγκληματικής οργάνωσης που υποτίθεται ότι πολεμά! Έφυγε κάποιος από αυτούς; Ρώτα τον πρόεδρό σου και φρόντισε το στήριγμα που προσφέρεις να είναι από ανοξείδωτο μέταλλο, γιατί βλέπω να γέρνει! Έχω τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια στο χώρο και σε διαβεβαιώ ότι όσες μπάλλες κι αν βρήκα στο δρόμο μου, καμία από αυτές δεν παρέδωσα για βόμβα σε Αστυνομικό Τμήμα.
Παρ’ ότι έχω πλήρη εικόνα, κι έχω δει με τα μάτια μου τα πλάνα, αλλά και υπογραμμένο Α4 με υποδείξεις για τοποθέτηση παρατηρητών, όπως και τοποθετημένο παρατηρητή μη πιστοποιημένο και χωρίς υπογραφή διοριστηρίου, δεν θα δημοσιοποιήσω κάτι εδώ, σεβόμενος την προσπάθεια του αρχιδιαιτητή σας να μην υπάρχουν εντάσεις.
Κύριε αντιπρόεδρε, το θέμα είναι απλό. Άμεσα σ’ ένα Δ.Σ. καλείτε τον αρχιδιαιτητή σας και τον γ.γ. της Ε.Δ. κ. Β. Σπαθή και πιστεύω ότι εκεί θα απαλλαγείτε από το βάρος της στήριξης. Όσον αφορά τα περί παραίτησης από ευθιξία, που είναι η φαντασίωση του προέδρου σου για τον αρχιδιαιτητή του, χλωμό ακούγεται! Μεγαλύτερη ευθιξία και εντιμότητα διαθέτει όποιος παραμένει αγωνιζόμενος για ένα καλύτερο αύριο του ποδοσφαίρου, από κάποιον που αμφιβάλλει για την ίδια την ύπαρξή του και προσπαθεί με κάθε τρόπο, προσβάλλοντας ή συκοφαντώντας για να εδραιωθεί σε καρέκλες χωρίς πόδια.
Τελειώνοντας, να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στα σωματεία και την Ένωσή σας»!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΕΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΔΠΕ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money