Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΡΑΠΑΪ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λ.



Τον 23χρονο Αλβανό μεσοεπιθετικό Ίρντι Ράπαϊ απέκτησε ο Ολυμπιακός Λαυρίου. Πρόκειται για ικανό ποδοσφαιριστή με σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Προοδευτική. Έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στην Α' Εθνική Αλβανίας, επίσης στην Γκόριτσα Σλοβενίας ενώ είχε πέρασμα κι από ιταλικό επαγγελματικό σύλλογο. Ο Ράπαϊ είναι διεθνής με την Κ-21 της Εθνικής Αλβανίας και πέρυσι αγωνιζόταν στο Μαρτίνο, ομάδα Γ' Εθνικής.

ΠΗΡΕ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ Η ΜΑΡΚΟ
Η Μαρκό συμφώνησε με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Φιλιππόπουλο, που είναι 26 ετών και τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην Τριγλία. να κατακτήσει την περασμένη χρονιά το Κύπελλο Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Ρότσα και ​τις μικτές της ανατολικής αττικής. Έχει παραστάσεις από Β' κατηγορία με την φανέλα του Σαρωνικού και του Κουβαρά συνδυάζοντας και με τις δύο ομάδες άνοδο στην Α΄. 
* Στο μεταξύ, η Μαρκό παραχώρησε δανεικό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στον Σαρωνικό Αναβύσσου τον 22χρονο επιθετικό Κλέβισον Λέμε. Μάλιστα, η διοίκηση του Σαρωνικού και ο προπονητής Σπύρος Κοντός ευχαρίστησαν την διοίκηση της Μαρκό και προσωπικά τον Θανάση Λάμπρου, για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Αναβύσσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money