Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–3



Αγώνας γκραν-γκινιόλ έγινε στο γήπεδο Αγίας Άννας Αχαρνών, όπου ο καλύτερος Αετός Πικερμίου επεβλήθη της γηπεδούχου Δόξας Ποντίων Αχαρνών με 3-1. Οι εντυπωσιακά χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές, διαδέχονταν η μία την άλλη. Τα πέναλτυ, τα δοκάρια και τα γκολ, τελικά προσέφεραν καταπληκτικό θέαμα στους λίγους φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η επικράτηση του Αετού θεωρείται δίκαιη αλλά μέχρι να συμβεί, η Δόξα ήταν πολύ κοντά στην ισοπαλία ή ακόμη και στη νίκη!
Μόλις στο 3’ ο Μαβίδης είχε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει αλλά το σουτ-λόμπα που επιχείρησε έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ. Ακολούθησε στο 5’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Αετού και στο 30’ πάλι ο Μαβίδης από το ύψος του πέναλτυ έπιασε πλασέ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βοτσίδης. Επίσης, στο 33’ και πάλι ο Μαβίδης είχε νέο πλασέ μόλις άουτ!
Πριν λήξει το α’ ημίχρονο ο Αετός κέρδισε δύο πέναλτυ, τα οποία -και τα δύο- απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γκιόλιας! Στο 41’ ο μοιραίος Μαβίδης ανέτρεψε τον Αρβανιτίδη και ο Καραβατάκης κτύπησε το πέναλτυ κι απέκρουσε ο Γκιόλιας. Στις καθυστερήσεις (46’) του πρώτου μέρους ο Ρούντος ανέτρεψε τον Σερμαγιά και το πέναλτυ εκτέλεσε ο Γκιντίδης αλλά και πάλι απέκρουσε ο Γκιόλιας!
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’) οι φιλοξενούμενοι που υπερείχαν από το πρώτο 45λεπτο, άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Μποϊμπέι, ύστερα από κτύπημα κόρνερ (0-1).
Στο 60’ ο Καραβατάκης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2. Αμέσως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 61’ κέρδισαν φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, το οποίο εκτέλεσε ο Μαβίδης μόλις άουτ… Όμως, πολύ γρήγορα (65’) η Δόξα μείωσε την διαφορά με κτύπημα φάουλ-κανονιά του Βλαντόιου (1-2).
Η αλλαγή του Γκιντίδη (στον Αετό) και η είσοδος του Σονίδη (στην Δόξα) άλλαξαν κάπως την ισορροπία των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να γίνονται πιο δραστήριοι και πιο επιθετικοί. Έτσι, στο 72’ πλησίασαν την ισοφάριση, όταν και πάλι ο Μαβίδης βγήκε μόνος του με τον Βοτσίδη, έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και το 1-2 παρέμεινε… Τελικά, στο 76’ ο Ζαφειρόπουλος με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 1-3.
Διαιτητές: Καρράς – Περδίκης, Μπαλάγκα.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Παπαγεωργίου, Σιρινίδης, Καϊταλίδης, Ρούντος, Αθανασέλος, Λαζαρίδης (65’ Κότσαλος), Θεοδώρου (65’ Πέτρου), Ζωγράφος (78’ Σονίδης), Μαβίδης, Βλαντόϊου.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Xωριανόπουλος): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Γ. Γκούτσιας (80’ Αϊδώνης), Α. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης (62’ Ρακιπλάρι), Αρβανιτίδης, Μποϊμπέι, Καραβατάκης (77’ Ιωάννου), Ζαφειρόπουλος, Σερμαγιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money