Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0–0



Τα Καλύβια δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την αντίσταση του Παλλαυρεωτικού. Ο αγώνας άρχισε με ευκαιρία του Οικονομίδη (μόλις στο 2’) που από εξαιρετική θέση πλάσαρε κι απέκρουσε ο Κάπα. Ο Παλλαυρεωτικός (ενισχυμένος με τον Παπαγεωργίου) παραλίγο να σκοράρει στο 17’ αλλά ο Κ. Παπαδόπουλος καθυστέρησε να εκτελέσει. Στην εξέλιξη της φάσης, απεβλήθη από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Παλλαυρεωτικού Νίκος Ζαγουρής, επειδή διαμαρτυρήθηκε σε υπόδειξη του βοηθού. Στο 22' απείλησε ο Μωραΐτης των φιλοξενουμένων, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο καλά σουτ των Ζατσελλάρι και Μάτι. Στο 44' πέτυχε γκολ ο Πλάκα, το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ!
Στο β’ μέρος τα Καλύβια έμειναν με δέκα παίκτες. Στο 51' ο Πλάκα μαρκάρισε τον Σουλιώτη εκτός φάσης και απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα! Οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα διατήρησαν την υπεροχή και είχαν ευκαιρίες με ένα διαγώνιο σουτ άουτ του Καραγιάννη, με κεφαλιά άουτ του Οικονομίδη και νέο σουτ του Μάτι που ο Κάπα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 64' ο Παλλαυρεωτικός είχε μια καλή αντεπίθεση αλλά ο β' βοηθός διαιτητή την ανέκοψε ως οφ-σάιντ… Στο 65' σουτ του Κ. Παπαδόπουλου έφυγε άουτ και στο 79' απεβλήθη από τον Παλλαυρεωτικό ο Δρούγκας, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες μπροστά και στα δύο τέρματα αλλά το 0-0 παρέμεινε.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Β. Τζαφόλιας, Χριστόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Φάν. Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου, Ζατσελλάρι (70' Ντίνος), Μάτι, Δημ. Οικονομίδης, Τσομπανάκης (82' Τσώκος), Πλάκα.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολλάρι, Σουλιώτης (57' λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Πάνου, Παπαγεωργίου, Δρούγκας, Μωραΐτης, Ασλάνι, Ζουμάς (75' Μπαγιάστας), Κ. Παπαδόπουλος (87' Θεοφανίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money