Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 2–0


Το 1-0 από τον Παπακωνσταντίνου

Ο γηπεδούχος Πρωτέας εκμεταλλεύθηκε πάλι την έδρα του και νίκησε τον γείτονα Σαρωνικό Αναβύσσου με 2-0, παραμένοντας στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Με την παρουσία εκατοντάδων θεατών, σε ωραία ατμόσφαιρα και καλοκαιρία, το τοπικό ντέρμπυ διεξήχθη κάτω από εξαιρετικές συνθήκες.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με πολλά λάθη κι από τις δύο ομάδες, που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες περιοχές. Ο Πρωτέας ευτύχησε να προηγηθεί στο 17’ όταν ο Παπακωνσταντίνου βρήκε ελεύθερο χώρο να κινηθεί έξω από την περιοχή του Σαρωνικού και με δυνατό σουτ αιφνιδίασε τον Καραλή (1-0).
Ο Σαρωνικός με τα νέα του αποκτήματα Λέμε και Χρήστου αντέδρασε αλλά όλες οι επιθετικές του ενέργειες έμειναν ημιτελείς. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού, αλλά η διαιτητής δεν έδειξε την ποινή.
Στο β’ μέρος πάλι ο Σαρωνικός προσπαθούσε να απειλήσει αλλά ο Πρωτέας με καλή αμυντική λειτουργία, έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού. Στο 60’ κτύπημα φάουλ του Χρήστου έστειλε την μπάλλα ελάχιστα άουτ και στο 68’ έγινε το 2-0 με περίεργο τρόπο! Ο Καραλής έδιωξε με υπερπροσπάθεια σουτ του Παπακωνσταντίνου σε κόρνερ και μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Θάνο, ο Κούλιμπης -στο δεύτερο δοκάρι- με τακουνάκι πέτυχε γκολ (με την βοήθεια και του ...Χαρίτου), αλλά δεν το αντελήφθη, κι ευρισκόμενος στο έδαφος άρχισε να διαμαρτύρεται (2-0)!
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Νίνα, Κούλιμπης, Χύκα, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος (85' Δέδες), Ζντράβα (63' Κουλούρης), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης (77' λ.τρ. Εφραιμίδης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας (73' Τσομπανάκης), Μαλατάνος, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Χρήστου (83' Μπούκης), Αλεξίου, Λέμε, Βελετάκος (70' Πρίφτης), Χαρίτος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money